ČEKA JE OPORAVAK

Nina uspješno operirala glasnice

29.02.2012 u 11:43

Bionic
Reading

Problemi s glasnicama sada su iza nje. Pjevačici Nini Badrić operacija je uspješno završila i sada je čeka dvomjesečni oporavak

Nina Badrić uspješno je operirala glasnice i čeka je dvomjesečni oporavak uoči nastupa na Eurosongu u svibnju. Bolnicu je napustila nakon što je prof. dr. sc. Santa Večerina, koja je izvela zahvat, ocijenila Ninino zdravstveno stanje odličnim, piše Story.

'Nitko nije znao, ali svoj sam nastup u prošlu subotu odradila s tri injekcije koje su me jedva sastavile. Nakon nastupa najprije sam ušla u svoju garderobu i isplakala se od olakšanja jer smo ipak odradili veliku stvar. Uspjela sam ostati na nogama iako ne znam kada mi je u karijeri bilo teže pjevati. Onaj grozni osjećaj nemoći kada vam srce i duša žele dati svoje najbolje, a tijelo i glas ne daju', izjavila je tada.

Kada je priznala da mora na operaciju otkrila je kako su problemi počeli još prije Nove godine te da joj je trebao veliki napor da otpjeva sve ono što je inače odradila s lakoćom, no nije htjela dizati paniku pa je zato toliko dugo čekala da obavijesti javnost.