MAGNET ZA POGLEDE

Nikolina Ristović zna kako privući pažnju na Stradunu

15.08.2016 u 12:14

Nikolina Ristović

Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic

Bionic
Reading

Atraktivna voditeljica nakon uživanja u elitnom francuskom ljetovalištu St. Tropezu, gdje se družila sa svjetskim jet setom na humanitarnoj večeri u organizaciji najvećeg holivudskog zavodnika Leonarda DiCaprija, baterije je odlučila napuniti na jugu Hrvatske

U krugu obitelji, supruga Vidoja Ristovića, kćeri Hane i Une te svojih četveronožnih ljubimaca, Nikolina baterije puni u Dubrovniku i okolici.

Lijepa voditeljica fotografije s ljetovanja redovito objavljuje na društvenim mrežama, a ne krije koliko uživa jer joj se, kako je napisala ispod jedne od fotografija, sve posložilo u životu.

Iako je majka 18-godišnje Hane i jednoipolgodišnje Une, Nikolina Ristović izgleda senzacionalno, a da je magnet za poglede čak i kad se ne trudi previše oko svojih stylinga, pokazala je u ležernoj šetnji najpoznatijom dubrovačko ulicom. U šetnji Stradunom društvo joj je pravio suprug, a svi su pogledi bili upereni u vitku voditeljicu koja je u lepršavoj tunici u bojama mora i bijelim poderanim kratkim hlačicama od trapera te trendi flatformicama, istaknula vitke noge.

Da je jedna od najbolje odjevenih Hrvatica, potvrđuje svakim svojim pojavljivanjem u javnosti, a svoje kombinacije u kojima se često ističu dizajnerski komadi, s lakoćom slaže. S tim se slaže i modni kritičar tportala Fashion Guru, koji ju je i ove godine uvrstio na top listu 10 najbolje odjevenih Hrvatica.

'Da se Nikolina zna skockati, to se već zna odavno, a posljednjih godina pokazuje da njezin ormar može konkurirati i onima svjetskih zvijezda. Njezin stil od buntovnih godina prelazi u elegantan i profinjen, a prezentira ga na svjetskim crvenim tepisima, čak i u društvu Leonarda DiCaprija. To je, uostalom, nešto što i očekujemo od zgodne voditeljice', objasnio je svoj izbor Fashion Guru koji ju je stavio na peto mjesto.

The pieces all fit together...best feeling in the world. #vacation #sunsets #lustforlife

A photo posted by nikolina pisek (@nikolina_pisek) on

Life moves so fast. You gotta document the good times, man. #lustforlife #sunsets #vacation

A photo posted by nikolina pisek (@nikolina_pisek) on