TOP 10

Fashion Guru: Ovo su najbolje odjevene osobe u Hrvatskoj

14.01.2016 u 10:26

Bionic
Reading

Naš dežurni modni kritičar Fashion Guru složio je svoju tradicionalnu listu najbolje odjevenih Hrvata i Hrvatica u protekloj godini. Saznajte tko je svojim modnim kombinacijama obilježio 2015.

10.Goran Marković

Prošla godina bila je vrlo uspješna za markantnog glumca. Filmom 'Zvizdan' osvojio je sve simpatije, a ništa manje nije osvajao ni svojim stylingom. Nadam se da će pokazati Hrvatima, pogotovo poznatim licima, da lijepo odijevanje donosi dodatne bonuse kod obožavatelja.

9.Marijana Batinić

Marijana Batinić Pixsell/Promo
Da se upornost isplati, dokaz je voditeljica Marijana Batinić. Svojim modnim inovacijama, prezentiranjem domaćih dizajnera, kombiniranjem raznih stilova, uzoraka i boja, Marijana se zasluženo našla u društvu deset najbolje odjevenih Hrvatica.

8.Tatjana Dragović

Tatjana Dragović Pixsell/Promo
Kakva bi to top lista bila bez naše jedne i jedine Tatjane Dragović? Jednako pomno kako smo pratili njezin privatni život, tako smo isto primjećivali njezine uvijek zanimljive modne kombinacije. Kraljica street stylea itekako zna što je trendi, a siguran sam da bi mnoge Hrvatice vrlo rado kopirale njezin stil.

7.Nina Badrić

Nina Badrić Pixsell/Promo
Glazbena je diva proteklu godinu itekako pazila kako se prezentira u javnosti. Promijenila je boju kose, postala aktivnija na Instagramu, a čak se fotkala i u badiću. Uvijek elegantna, ali nikad sklona pretjerivanju, konačno je ove godine malo začinila svoj modni stil pa je sve došlo na svoje.

6. Severina

Severina Pixsell
Od poznate pjevačice niti ne očekujemo da se loše odijeva. Njezine kombinacije idu od provokativnih do za nju začuđujuće čednih. Na koncertima je pokazala sve dijelove tijela dok se za društvena pojavljivanja ipak prekrila i špancirala u dizajnerskim komadima.

5.Nikolina Ristović

Da se Nikolina zna skockati, to se već zna odavno, a posljednjih godina pokazuje da njezin ormar može konkurirati i onima svjetskih zvijezda. Njezin stil od buntovnih godina prelazi u elegantan i profinjen, a prezentira ga na svjetskim crvenim tepisima, čak i u društvu Leonarda DiCaprija. To je uostalom nešto što i očekujemo od zgodne voditeljice.

4.Ljupka Gojić Mikić

Ljupka Gojić Mikić Pixsell/Promo/Instagram
Uvijek prirodna i ležerna, Ljupka ostavlja dojam da joj je dobro odijevanje u krvi. Rado bih je stavio na prvo mjesto, ali nažalost se tako rijetko pojavljuje na domaćim događanjima da u njezinim sjajnim kombinacijama jedino možemo uživati na društvenim mrežama.

3. Iva Balaban

Iva Balaban Pixsell/Promo
Bivšoj manekenki nikako ne nedostaje stila te spaja nemoguće materijale i stilove, ali na njoj to nekako dobro stoji. Ne boji se odjenuti nešto što i nije baš njezin stil, ali i to također dobro nosi.


2.Anita Dujić

Anita Dujić Pixsell/Promo
Zgodna manekenka već je dulje vrijeme na svim mogućim listama najbolje odjevenih Hrvatica. I to potpuno zasluženo. Voli second hand odjeću, isto kao i brendiranu ili onu domaćih dizajnera koju svesrdno reklamira.

1.Tamara Garbajs

Tamara Garbajs Pixsell
Glumica se neko vrijeme nije pojavljivala na društvenim događanjima, a onda nas je u protekloj godini ugodno iznenadila počevši se češće pojavljivati na događanjima na kojima bi zasjenila sve ostale uzvanice. Ona njeguje svoj već pomalo prepoznatljiv 'baš me briga' stil, ali kada treba, zasja u punom svjetlu.