OMRAŽENI TREND VRAĆA SE U MODU

Nikolina Ristović uskočila u dvadesetak godina stare traperice koje ponovo proživljavaju svojih pet minuta slave

08.09.2020 u 14:35

Bionic
Reading

Bivša voditeljica Nikolina Ristović dobro zna kako zaraditi komplimente na račun izgleda. Lijepa Hrvatica, koja je život u Zagrebu zbog ljubavi zamijenila životom u Beogradu, slovi kao jedna od najbolje odjevenih žena na Balkanu, kao i žena s impresivnim ormarom prepunim dizajnerskim komadima koje marljivo skuplja dugi niz godina, a nedavno je iz ormara izvukla dvadesetak godina stare traperice kojima modni stručnjaci najavljuju veliki povratak u narednim mjesecima

Nikolina Ristović je na svom Instagram profilu s obožavateljima podijelila fotografiju na kojoj pozira u majici s bočnim izrezom i omraženim trapericama niskog struka, a stajling je začinila sandalama na petu, Gucci 'Dionysus' torbicom i svježe isfeniranom frizurom.

'Upravo izrađena frizura i dvadesetak godina stare traperice. Super kombinacija', napisala je bivša voditeljica pokraj fotografije na kojoj pozira u bijelim Replay trapericama sa zakovicama, nisko rezanog struka, koje se polako, ali sigurno vraćaju na modnu scenu.

Svjestan njihova nezahvalnog dizajna, magazin The Cut, modni dio uglednog New York Timesa, u svom tekstu objavljenom 2018. godine na temu velikog povratka traperica niskoga struka naglasio je kako ovaj modni trend možda neće u potpunosti zaživjeti 2019. godine, no mogao bi obilježiti 2020. godinu, a njihova prognoza je točna, ako je suditi po novijim stajlinzima it djevojaka današnjice.

Zvijezda TikToka, 19-godišnja Addison Rae i američka manekenka Bella Hadid, a sada i lijepa Nikolina Ristović samo su neke od trendseterica koje omražene traperice niskog struka svojim modnim primjerom ponovno pokušavaju učiniti relevantnima.