NE ODUSTAJE NI NA ODMORU

Bolje joj se ne zamjeriti: Nikolina Ristović pokazala kako ostaje u top formi, a onda su uslijedili zli komentari...

30.07.2020 u 11:49

Bionic
Reading

Iako je u prvom planu trebao biti njezin boksački trening, od kojeg ne odustaje ni na odmoru, fotografije Nikoline Ristović, koje je sama objavila na svom Instagram profilu, izazvale su raspravu, a umjesto o treningu, počelo se raspravljati o nekim drugim stvarima

'Nemoj se brinuti ako se borim s tobom. Zabrini se kada to prestanem raditi.' Napisala je na svom Instagram profilu poznata voditeljica Nikolina Ristović, pokazavši kako ostaje u top formi. Naime, Nikolina, za razliku od brojnih svojih kolegica, višak energije izbacuje, a kondiciju održava treninzima boksa.

Na terasi s pogledom na more, Nikolina je postavila maskirnu vreću za boks, a sama je odjenula ljubičaste tajice visokog struka i sportski topić, kosu je zavezala u rep, a ni ovoga puta na licu nije imala šminke. U tri fotografije pokazala je kako izgleda njezin trening, a onda su krenuli komentari ispod fotografija.

'Koliko ova žena liči na Angelinu Jolie, to nije normalno, ona je balkanska Angelina Jolie. Pozz i sve najbolje', stoji u jednom komentaru, ispod koje je onda počela prepiska. 'I ja bih sa puno para i ništa rada... Možeš biti i Majkl Djekson... Sorry nemam dž. Kad imaš pare i ona ih ima, možeš bit Michael Jackson u pola sata', komentar je na koji potom reagirala i sama Nikolina Ristović i toj osobi kroz smijeh poručila: 'Idući cilj!'

Ipak, nisu svi takvi hejteri, mnoštvo je i onih koji su komplimentirali izgled poznate voditeljice, koja se posljednjih godina posvetila obiteljskom životu.