ZA SVAČIJI STIL

Nikad ljepši, ali ni popularniji: Kombinezoni su idealna alternativa haljinama, a u njima ćete izgledati dotjerano bez prevelikog truda

15.05.2022 u 13:19

Bionic
Reading

Kao što je slučaj s pregršt modela haljina, kombinezoni predstavljaju idealnu opciju u danima u kojima ne znate što biste odjenuli. Nose se s lakoćom, a u njima je moguće izgledati sasvim dotjerano bez prevelikog truda

Dobro je poznata činjenica da se u kombinezonu ne morate brinuti o proporcijama, a odlikuju ga sve vrline haljina i hlača. S laskavim učinkom na liniju i pažljivim naglašavanjem oblina, on zaista predstavlja isplativu investiciju i zahvalan komad u ormaru.

  • +37
Kombinezoni Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Dolaskom nove sezone proljeće/ljeto police trgovine vrve mnoštvom inačica kombinezona, a upravo oni predstavljaju idealan odabir u dnevnim, ali i svečanim prilikama, kada poželite napraviti odmak od nošenja haljina. Ove sezone, kao nikad prije, policama trgovina dominiraju svečane verzije laskavih kombinezona te se ističu svojim elegantnim dizajnom.

Poput haljina, kombinezoni uz pravilno stiliziranje lako izgledaju svečano. Upečatljiv nakit i visoke cipele trendovske siluete sasvim su dovoljni da odabrani model kombinezona zablista punim sjajem u svečanim prilikama kao što je vjenčanje.