OSVAJAJU IZGLEDOM

Nikad bogatija ponuda: Izdvojili smo najljepše ravne sandale za svačiji stil (i džep)

08.05.2022 u 16:05

Bionic
Reading

Sezona nošenja sandala samo što nije stigla, a svatko će u moru verzija koje se danas nude na policama trgovina nesumnjivo pronaći svog favorita

Baš kao u godinama obilježenim pandemijom, trend udobne obuće i ove sezone ne gubi na relevantnosti, a ovoj činjenici u prilog dovoljno govori raznovrsna i, prije svega, bogata ponuda ravnih sandala na policama trgovina.

Ako ovoga ljeta poželite napraviti odmak od nošenja omiljenih natikača Birkenstock, s lakoćom ćete im pronaći alternativu, a iako smo još uvijek dovoljno udaljeni od ljetnih mjeseci, pojedine verzije ravnih sandala već sada slove za vrući hit.

  • +38
Ravne sandale Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

U prvom redu, riječ je o elegantnim verzijama japanki, a u odnosu na tipične verzije od gume, karakterizira ih dizajn u znaku deblje pete, luksuznijih materijala, ali i detalja.

Trend 'ružne' obuće i ove sezone ima ključnu ulogu, a u toj domeni ističu se takozvane cage ili fisherman sandale. Proteklih godina postale su čest prizor na stopalima poznatih zaljubljenica u modu, a njihova popularnost nastavit će s rastom u mjesecima pred nama.

Poput svima znanih japanki, omražene sandale na čičak također su dobile elegantan makeover pa se na policama trgovina sada najviše ističu njihove kožne verzije.

Uz takozvane 'češke' sandale, čijoj ćemo velikoj popularnosti ponovno svjedočiti, danas se izdvajaju ravne sandale s podstavljenim remenčićima, nalik modelima kakve je za svoje vladavine u modnoj kući Bottega Veneta stvarao dizajner Daniel Lee.