FASHION GURU

Fani si je dala truda i pokupovala sve markirano, al' uzalud; pored Keruma sve pada u drugi plan, pa i splitska Merilinka

  • Fashion Guru
    Autor: Fashion Guru
  • Zadnja izmjena 08.07.2020 13:09
  • Objavljeno 08.07.2020 u 13:09
tportal

Izvor: Pixsell / Autor: MILAN SABIC/PIXSELL

Kad bismo morali birati stajling izbora, onda bi to svakako bio onaj Fani i Željka Keruma. Taj prizor teško se može izbrisati iz sjećanja. Bivša prva dama Splita u dizajnerskim krpicama od glave do pete pokušala je isfurati mediteransku verziju looka Merilinke, no njezin suprug ipak je svojim stajlingom ukrao svu pažnju, pa je Fani pala u drugi plan

Još uvijek prežvakavamo izbore koji su itekako bili zanimljivi, a najbolje od svega je to da su marginalni likovi koji su mislili da su zadužili ovu zemlju ispali iz igre i dobili potvrdu glasača da im je bolje baviti se obitelji nego politikom iz koristi.

Jedan od njih je i Kerum - i ovog ljeta gospodnjeg pokušao je ponovno ugrabiti fotelju, ali nije išlo, ovako će samo moći ugrabiti fotelju kod sebe doma, ako mu Fani dozvoli.

  • +5
  • +2

Obitelj Kerum na biralištu u Splitu

Izvor: Pixsell / Autor: Milan Sabic/PIXSELL

Njezina cvjetna haljina Dolce&Gabbana za sunčano izborno jutro bila je kao da je došla ravno s Caprija, a on… pa Kerum kao Kerum. Jedina poveznica s Caprijem njegov je šešir.

Kada vidim njih dvoje, kao da vidim splitsku Merilinku koja bi bila najsretnija da može zapjevati svom Kerumu čim zasjedne u fotelju i zalijepiti mu fetu pršuta na čelo.

Baš si nekako pašu njih dvoje. Njegove bičve, fala ti bože što nisu kafene boje, baš pašu uz tu njezinu haljinu i damsku sandalicu. Fani si je dala truda i pokupovala sve markirano, rekli bismo ultima moda, al' sve uzalud. Pored njega sve pada u drugi plan.

Njegova skladna građa ipak je oduzela svu pažnju koju je Fani trebala dobiti, pogotovo nakon sveg tog truda koji je uložila u svoj stajling.

Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!