LEA MICHELE:

Nije me briga za savjete stilista

05.10.2011 u 09:48

Bionic
Reading

Lijepu zvijezdu serije 'Glee' nimalo ne zanimaju savjeti stilista

Lea Michele (25) kaže da nikad ne sluša savjete stilista.

'Znali su mi reći da ni u ludilu ne odjenem ništa u crnoj boji. Ali mene njihove upute nimalo ne zanimaju. Nosim što mi se svidi. Za jednu prigodu savjetovali su mi da odjenem nešto s cvjetićima. Naravno da ih nisam poslušala i odjenula sam haljinu Oscara de la Rente u crnoj boji', smije se Lea koja je nakon godinu dana ponovno solo.

Tamnokosa glumica koja u 'Glee' igra ambicioznu Rachel Berry, kad je riječ o modnim savjetima, radije će uvažiti mišljenje svoje majke.

'Imam puno odjeće koju dijelim s mamom. Nosimo istu veličinu i imamo pomalo sličan ukus. Moja mama ima stila. Ipak, njezine cipele ne mogu nositi jer imam veću nogu od nje', kaže Lea.

Inače, treća sezone ove višestruko nagrađivane serije počela je 20. rujna epizodom 'The Purple Piano Project', a od slavnih osoba koji bi se voljeli pojaviti u nekoj od epizoda, već su se 'predbilježili' Anne Hathaway i Hugh Jackman.

Lea je pak izjavila da bi željela da njezin lik, i nakon što maturira u srednjoj školi, gostuje u nekoj od budućih sezona.