uvijek besprijekorna

Nicole Kidman ponovno pokazala istančan modni ukus

08.11.2017 u 17:11

Bionic
Reading

Poznata po besprijekornom stilu, pogotovo tijekom pojavljivanja na crvenom tepihu, holivudska diva Nicole Kidman ponovno je zablistala u zanimljivoj ženstvenoj kombinaciji tijekom boravka u Parizu

Oskarovka Nicole Kidman ovih dana provodi se u Parizu, gdje je u utorak navečer sudjelovala na jednom beauty događaju, a pritom je do izražaja dolazila i njezina besprijekorna ljepota.

Iako smo je navikli gledati u bajkovitim izdanjima i raskošnim haljinama, ovoga puta lijepa 50-godišnjakinja izabrala je nešto umjereniju varijantu.

  • +9
Nicole Kidman Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Blistala je u skupocjenoj Fendi suknji zanimljivog kroja i izražajne zelene boje koju je prikladno spojila s trendi svijetloplavom bluzom otvorenih ramena, koju potpisuje isti dizajner. Cijelu je kombinaciju podigla zanimljivim visokim potpeticama, na kojima se isticala crvena boja.

Budući da je velika ljubiteljica nakita i ovoga puta okitila se raskošnim prstenjem i narukvicom. Međutim za mladolik izgled slavne australske glumice najviše je zaslužna trenutno najpopularnija frizura sezone.

Prepoznatljive plave uvojke malo je skratila i dodala im duže šiške, koje joj savršeno pristaju.

  • +9
Nicole Kidman zablistala poput Pepeljuge Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia