ružno iskustvo

Nicole Kidman rekla zbogom botoksu: 'Sada napokon mogu pomicati lice'

14.08.2017 u 12:11

Bionic
Reading

Oskarovka Nicole Kidman nikada nije krila ljubav prema plastičnim operacijama i raznim estetskim zahvatima koje je isprobala, no jedan je ipak ostao u vrlo neugodnom sjećanju. Radi se naime o botoksu s kojim je slavna glumica, kako ističe, završila za sva vremena

Mnoge slavne ljepotice u želji za dužim mladolikim izgledom podvrgavaju se raznim estetskim zahvatima, pa tako i svjetski poznata glumica Nicole Kidman koja je na glumačkoj sceni već dugih trideset godina.

Iako nikada nije krila da joj je kirurgija pomogla u njezinom besprijekornom izgledu, u nedavnom intervjuu za jednu američku televiziju otvoreno je progovorila zašto se više nikada neće podvrgavati tretmanima botoksom.

'Isprobala sam mnogo toga, ali osim dobre prehrane i sporta većina stvari ne čini na vašem izgledu neku preveliku dugoročnu razliku. Čak sam probala i botoks, ali uopće mi se nije svidjelo kako je moje lice nakon toga izgledalo. Sada ga više ne koristim i napokon mogu ponovno pomicati lice', iskreno je rekla 50-godišnjakinja te dodala kako se ne srami svojih godina.

'Drago mi je da mogu reći da imam 50 i to ne pokušavam sakriti', istaknula je slavna australska glumica.

  • +10
Nicole Kidman - kraljica crvenog tepiha u Cannesu Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Osim što je napokon zadovoljna svojim izgledom, Nicole može biti ponosna i na poslovna postignuća posljednjih godinu dana.

Zaludila je svijet serijom 'Male laži' u kojoj glumi umirovljenu odvjetnicu koja je u braku s nasilnim suprugom, kojeg je sjajno odigrao Alexander Skarsgård. I dok milijuni gledatelja diljem svijeta s nestrpljenjem iščekuju hoće li se snimati i druga sezona ove napete serije, Nicole priznaje kako joj je to bila najteža uloga u karijeri.

'Sjećam se jedne scene - ležala sam u donjem rublju na podu nakon cijelog tog zlostavljanja. Samo sam tako nepomično ležala i nisam mogla ustati. Tada je došao Jean-Marc (redatelj) i prekrio me ručnikom jer sam se osjećala potpuno poniženo i uništeno', rekla je nakon što su završila naporna snimanja.