nije uspjela

Nicole Kidman pokušala objasniti famozni poljubac pa se još više ukopala

18.10.2017 u 11:34

Bionic
Reading

Prije točno mjesec dana na 69. dodjeli prestižne televizijske nagrade Emmy, Nicole Kidman šokirala je poljupcem u usta sa švedskim kolegom Alexanderom Skarsgårdom i to pred očima svog dugogodišnjeg supruga Keitha Urbana. Sada se pred očima cijele nacije pokušala opravdati, no dovela se u još neugodniju situaciju

Trenutak kada je Nicole Kidman poljubila kolegu Alexandera Skarsgårda u usta, dok je njezin suprug Keith Urban stajao pored njih, zasigurno je ostao upamćen, a slavna ga je glumica sada pokušala i objasniti.

Američki voditelj Graham Norton u svojoj je emisiji u utorak navečer ugostio poznatu Australku i tada na velikom ekranu pustio taj trenutak.

Nicole Kidman Autor: Youtube

'Baš provociraš, Graham. Zašto to sada pokazuješ?', ubrzo je upitala Nicole kad je vidjela ekran, a potom dodala kako je na dodjeli poljubila i svog supruga.

Neobjašnjiv potez holivudska zvijezda potom je pokušala opravdati na vrlo nezgodan način, koji ju je dodatno osramotio. 'Dobro, poljubila sam Alexandera, ali morate shvatiti, ja sam s njime radila apsolutno sve', govorila je izbezumljena plavuša, na što joj je voditelj uzvratio: 'Znamo, vidjeli smo.'

  • +5
Nicole Kidman Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Nakon toga Kidman je odustala od objašnjavanja i samo rekla da se povlači, no očito to nije bilo dovoljno pa je uskoro izjavila još jedan u nizu svojih bisera.

Nicole Kidman i Alexander Skarsgård Autor: Youtube

'Imam predivnog supruga koji mi je velika potpora i kojeg volim više od ikoga. A Alexu sam dala poljubac kao čestitku. Osim toga, on je kao lutka', zaključila je na kraju i začudila cijeli studio, kao i voditelja.