MOĆ CRNE MAŠNE

Ni ona nije mogla odoljeti hit modnom dodatku

08.12.2015 u 19:20

Bionic
Reading

Na predstavljanju najnovijih modela sunčanih naočala u Ghetaldus optici, uz brojne poznate pojavila se i HTV-ova voditeljica Nevena Rendeli koja je svoj sivi outfit začinila s hit modnim dodatkom

Moć crne mašne kao modnog dodatka već su iskusile brojne domaće i slavne djevojke u raznim prigodama, a ovom apsolutnom hitu sezone nije mogla odolijeti ni Nevena Rendeli. Detalj crne mašne, tako je krasio Neveninu vestu s potpisom domaćeg brenda A'marie koju je upotpunila s jednako trendi čizmama iznad koljena.

Sive čizme iznad koljena s potpisom A'marie, Nevena posebno voli nositi u hladnijim vremenima i istaknuti uz predimenzionirani kaput i vještinu slojevitog oblačenja. Svoj outfit u sivim tonovima, Nevena je odlučila dodatno začiniti uz par grijača za uši.

Uz nju i brojne domaće trendseterice, predstavljanje najnovijih modela sunčanih naočala u Ghetaldus optici nije propustila ni glumica Nataša Janjić koja krasi naslovnicu blagdanskog izdanja online magazina FASHION.HR+

U jednoj od najljepše i najmodernije uređenih poslovnica Ghetaldus optika u Ban centru, predstavljeni su noviteti brendova Just Cavalli, Tom Ford, Tommy Hilfiger, Dior, Dsquared, Fendi, Hugo Boss, Max Mara i mnogi drugi. Modeli nedavno predstavljeni na modnim pistama New Yorka, Milana, Londona i Pariza, sada su dostupni svima koji žele biti pratiti svjetske trendove.