APSOLUTNI HIT

Tri načina na koja možete nositi najpoželjniji modni dodatak

06.12.2015 u 18:00

  • +2

Crna mašna

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Ove sezone hit modni dodatak je – crna mašna. Prvo je krasila elegantne bijele bluze, a zatim samo je počeli viđati kao ukras oko vrata, na odjeći, ali i u kosi

Bluze s mašnom jedan su od najelegantnijih trendova, a nisu im odoljele ni brojne domaće i strane zvijezde u raznim prigodama, od svečanih do casual. Najlakši način da u svoj styling unesete dozu elegancije i glamura jest da zavežete crnu mašnu ispod kragne.

Ako niste ljubiteljica nakita, nosite je na bijelu košulju, kako to radi uvijek dotjerana Branka Krstulović. Bijelu bluzu s tankom crnom mašnicom kombinirala je uz usku suknju s naborima, dok je kraljica estrade Severina bluzu s mašnom nosila u monokromnoj kombinaciji s hlačama širokih nogavica.

Ljepotica Rosie Huntington-Whitely zasjala je u roza večernjoj haljini ukrašenoj crnim mašnama, a crnu mašnicu zavezala je oko vrata kao choker ogrlicu. To je sjajan izbor, pogotovo ako imate malo dublji dekolte.

Crne mašne apsolutni su hit sezone, a taj romantičan i izuzetno ženstven detalj u svaki će styling unijeti dozu sofisticiranosti. Možete je nositi i u kosi, na dnu razbarušene pletenice kao Selena Gomez ili uz elegantni konjski rep kako to radi Gwyneth Paltrow.


407268,407158,407122,407278