SVI IH NOSE

Ni Nevena Rendeli nije odoljela najpoželjnijim natikačama sezone

04.08.2022 u 11:21

Bionic
Reading

Nekadašnja novinarka, danas uspješna voditeljica marketinške agencije jedna je od domaćih dama koje se ističu svojim definiranim stilom odijevanja. Nevena Rendeli Vejzović već je godinama vjerna sportskoj eleganciji i sjajno je nosi. Baš zato su se Birkenstockove natikače sjajno uklopile u njezine kombinacije

Pisali smo o tome kako su Birkenstockove natikače preplavile obalu te da su uvjerljivo odnijele pobjedu nad japankama koje su dug niz godina vladale ljetnom scenom. Anatomska obuća sada je na cijeni, a posebno ovaj njemački brend kojem nisu odoljele brojne poznate Hrvatice.

Sada se i Nevena Rendeli Vejzović pohvalila svojim ulovom. Lijepa Nevena odabrala je klasičan model u bijeloj boji, s kojim jednostavno nema greške. Ove udobne natikače s lakoćom se uklapaju u gotovo sve dnevne ljetne outfite.

Ona ih je pak sparila s prugastim kratkim hlačama, potkošuljom i velikim šeširom.

Inače, ove sezone posebno je popularan Birkenstockov model Eva. Riječ je o gumenim natikačama koje su pogodne i za plažu i za ulazak u vodu. Za njima su lude brojne domaće dame, ali i njihovi partneri.

  • +9
Slavne trendseterice u natikačama Birkenstock Izvor: Profimedia / Autor: affinitypicture / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia