SVI IH NOSE

Kultne Hermes natikače ove godine imaju svoj rekord: Malo koja poznata dama nema ih u svojoj kolekciji

22.07.2022 u 17:16

Bionic
Reading

Drugi su Hermes artikl po redu po broju prodaje u svijetu, a ove sezone viđamo ih na apsolutno svima. Kultne kožne natikače ravnih potplata potpuno su zaludile poznate Hrvatice

Riječ je o kultnim natikačama francuske modne kuće Hermes i cijena im je 4290 kuna, a dolaze u širokoj paleti boja, pogotovo u toplijim sezonama kada dizajnerski brend izbaci na desetke novih nijansa. Bez obzira na trendove, najpopularnije, već dugi niz godina, njihove su kultne natikače boje konjaka, a sada im opasno konkurira i crna verzija.

Brojne domaće poznate dame ovo su se ljeto odlučile nositi uglavnom te natikače i kombiniraju ih na apsolutno sve. Ovaj dizajnerski komad nešto je u što se isplati uložiti jer ćete ih zasigurno nositi dugi niz godina. Osim toga nije važno jeste li odjeveni za plažu ili nešto dotjeraniji za večeru, idu uz baš sve.

Ove ih sezone ne skida pjevačica Severina koja ovisno o svom outfitu kombinira smeđu i crnu verziju skupocjenih natikača.

Natikače boje konjaka nosi i supruga Gorana Ivaniševića, a ona ih kombinira uz haljine za opuštene šetnje uz more.

Dizajnerica Anamarija Asanović također ima svoj par istih. Ona zna da se Hermes par natikača lako stilizira uz sve njezine prekrasne dnevne ali i večernje haljine.

Nedavno se Iva Radić pohvalila fotografijama s majkom, na kojima smo imali prilike vidjeti da i lijepa Ljerka Radić nosi čuvene natikače.

Dobro je poznato da u svojoj kolekciji najveći broj ovakvih cipela ima Ivana Vida. Supruga našeg nogometaša Domagoja Vide na društvenim se mrežama često hvali kako je slaba upravo na njihove natikače te da ih posjeduje u preko desetak boja.

Osim toga, dizajnerski orijentirana Georgina Rodriguez također nije odoljela ne nabaviti svoj par popularnih natikača. Ona je pak odabrala upečatljivu zelenu boju i zmijski uzorak na njima.

  • +16
Ljetne natikače Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo