HIT MODEL

Japanke su out: Domaći trendseteri ove godine na plažu nose samo ove natikače za kojima vlada pomama u trgovinama

02.08.2022 u 20:23

Bionic
Reading

Godinama su japanke nosile neprikosnoven naslov kraljica svih plaža, a nema osobe koja nije birala upravo tu obuću u ljetne dane. Međutim, posljednje dvije sezone Birkenstock se nametnuo kao vodeći trend, a ovo ljeto posebno su popularni njihovi gumeni modeli koji su u gotovo svim trgovinama rasprodani

Gdje god se ovo ljeto okrenemo viđamo Birkenstock natikače u gumenoj verziji, koje su očito postale glavna zamjena za nekoć popularne japanke.

Ovi udobni modeli anatomske obuće toliko su traženi da jedini domaći distributer njemačkog brenda nije u mogućnosti nabaviti dovoljne količine.

Neke od najpopularnijih boja ove su sezone svakako bijela, crna, crvena i kraljevsko plava, dok su blijedo žutu, lavandu i svijetlo plavu nabavili tek oni rijetki sretnici.

Birkenstock natikače zaludile su i domaće slavne dame ali i gospodu, kao i vodeće Influencerice u zemlji. Nema tko ih ne nosi i kombinira uz stajlinge za plažu.

Nose ih Ida Prester i njezin suprug Ivan, bivši rukometaš Igor Vori i njegova supruga Olja, suprug Ane Gruice kao i Lane Klingor Mihić. Nedavno se svojim ulovom pohvalila i blogerica Jelena Marinović, njezina kolegica Pamela Badžek, a posebnu svijetloplavu verziju uspjela je uloviti Helena Livaković.

Inače, njemački brend ove anatomske obuće klasičnog dizajna kroz godine se nametnuo kao jedan od najutjecajnijih proizvođača obuće u svijetu. Natikače su postale sinonim savršene ljetne obuće, a modeli eva ističu se jer su vodootporni, lagani te anatomski izdržljivi.