KULTNI AIR FORCE 1

Ni Jennifer Lopez ne može odoljeti tenisicama koje desetljećima ne gube na popularnosti

29.07.2020 u 10:27

Bionic
Reading

Latino diva Jennifer Lopez posljednjih dana ima brojne razloge za slavlje. Krajem prošloga tjedna proslavila je 51. rođendan, a njezin spektakularni nastup u poluvremenu sportske manifestacije Super Bowl ovoga je utorka nominiran za nagradu Emmy u četiri kategorije. Prije vijesti o nominacijama, poznata pjevačica i glumica sa zaručnikom Alexom Rodriguezom odlučila je proslaviti njegov 45. rođendan na golf terenu u Hamptonsu, a svojim modnim odabirom tradicionalno je privlačila pažnju

S bivšim igračem američkog bejzbola latino diva u vezi je četiri godine, a par ovih dana s obitelji boravi u Hamptonsu na kojemu su početkom tjedna uživali u partiji golfa u povodu 45. rođendana Alexa Rodrigueza.

Slavna pjevačica i glumica, koja je prošloga petka proslavila 51. rođendan, na gradskim ulicama Los Angelesa gotovo svakodnevno pojavljuje se u tajicama od kojih je za potrebe igranja golfa u elitnom Hamptonsu nakratko odustala, uskočivši u zavodljivi plavi komplet stvoren od polo majice predimenzioniranog kroja i minijaturnog modela suknja-hlača s potpisom modne kuće Valentino.

  • +2
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Poznata po ljubavi prema blještavim i skupocjenim modnim dodacima, latino diva ni ovoga puta ništa nije željela prepustiti slučaju začinivši novo izdanje dodatkom velike šalice Starbucks optočene kristalima Swarovski i kultnom torbicom Birkin od pitonove kože.

Nezaobilaznu masku za lice J.Lo prilagodila je cjelokupnom stajlingom u znaku plave boje, a isto je učinila i po pitanju sunčanih naočala odlučivši se model s potpisom australskoga brenda Quay.

Za nesmetano uživanje na golf terenu pobrinula se odabirom bijelog modela kultnih tenisica Air Force 1 s potpisom brenda Nike, a koji se isticao detaljima u neonskim bojama.

Primarno dizajnirane kao košarkaška obuća, tenisice Air Force 1 s potpisom brenda Nike zahvaljujući dugogodišnjem stažu na sceni postale su globalni standard street style kulture, a usprkos aktualnim modelima tenisica, brojne slavne djevojke i trendseterice ne mogu im odoljeti.

Slavne dame u tenisicama Air Force 1 Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia