CIJENA - PRAVA SITNICA!

Ni Jelena Rozga nije odoljela najpoželjnijim čizmama sezone o kojima mnoge zaljubljenice u modu mogu samo maštati

15.01.2021 u 16:57

Bionic
Reading

I u prošlog godini Jelena Rozga je dokazala da modu ima u malom prstu. Tportalov modni kritičar Fashion Guru svrstao ju je na svoju listu najbolje odjevenih Hrvatica u protekloj godini, a ona ne prestaje braniti svoje visoko peto mjesto. Pjevačica je sunčan dan iskoristila za šetnju najdražim joj Splitom, isfuravši za tu prigodu još jedan odličan stajling

Nema ništa ljepše od sunčanog dana provedenog uz more. S time se slaže i Jelena Rozga koja je dan provela u šetnji popularnim Firulama. Iako su kafići zatvoreni i kava se uz more ne može ispijati, uvijek je lijepo barem prošetati i udahnuti malo svježeg morskog zraka.

Rozga se za šetnju dobro zabundala od glave do pete, kako joj ni trenutka ne bi bilo hladno, a nije mogla odoljeti da ne zastane i ne uslika se s morem u pozadini. Slika je potom završila, a gdje drugdje, nego na Instagramu.

'Nebo boje moje ljubavi', napisala je pjevačica uz sliku na kojoj pozira u još jednom odličnom stajlingu koji se sastoji od nekoliko trendi komadi. Popularan teddy kaput krem boje Rozga je uskladila s ružičastom vestom i omiljenim joj skinny trapericama, a sve je začinila šarenim vunenim šalom i dizajnerskim modnim dodacima.

Odabrala je klasičnu crnu torbu s potpisom modne kuće Saint Laurent, no prava zvijezda stajlinga su papreno skupe čizme s potpisom Bottege Venete.

Proteklih mjeseci među trendsetericama je nastala prava pomutnja zbog ovih čizmica koje su modni stručnjaci proglasili 'must have' komadom sezone jesen/zima 2020. Robusne čizme s predimenzioniranim gumenim potplatom dostupnim u nekoliko boja novi su as u rukavu talijanskog brenda Bottega Veneta, no, nažalost, ne mogu ih si svi priuštiti.

Takozvane 'The Tire' čizme, čija cijena iznosi 890 eura (oko 6.720 kuna), među prvima je nedavno isfurala supruga Justina Biebera, mlađahna manekenka Hailey Bieber, a nakon nje i brojne druge 'it' djevojku današnjice, uključujući i suprugu našeg nogometaša, Izabel Kovačić.

Jelena i inače ima naviku svoje stajlinge zaokružiti nešto skupljim dizajnerskim komadima, a to su obično dobra torba i cipela, što je primijeto i Fashion Guru.

'Voli nositi i promovirati hrvatski dizajn, a luda je za dobrim cipelama', prokomentirao je Fashion Guru.

  • +7
Jelena Rozga Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL