jeans i udobna obuća

Zima bez glamuroznih haljina: Jelena Rozga pokazuje svoja opuštena izdanja, a njezinim fanovima je takva najljepša

13.01.2021 u 15:22

Bionic
Reading

Za blagdane je svoje pratitelje počastila virtualnim koncertom kada je iz svog dnevnog boravka samo uz gitaru izvela svoje najveće hitove, a zadnjih dana časti ih svojim zimskim ležernim modnim kombinacijama boraveći u svom najdražem gradu

Jelena Rozga trenutno se nalazi u Splitu odakle se javlja svojim fanovima, najčešće iz šetnje. Ove godine na njezinom je Instagram profilu, razumljivo je, više prevladavaju casual kombinacije nego one na kakve smo je navikli gledati kad odrađuje televizijske nastupe ili niže koncert za koncertom. Pjevačica se više-manje odrekla haljini, štikli i čizama s vrtoglavo visokom potpeticama i zamijenila ih kaubojkama, tenisicama te trapericama i toplim džemperima.

Bilo da pjeva pod velikim reflektorima okružena tisućama ljudi u blještavim opravama ili, pak, kod kuće na kauču u hoodici, slažu se obožavatelji Splićanka izgleda odlično. U trenutcima iščekivanja boljih dana za glazbenike i ostale umjetnike, provodi dane na relaciji Zagreb-Split, najčešće u druženjima s prijateljima te opuštajući se u svoja četiri zida.

'Ništa ne znam kada bi mogao biti prvi nastup, sve čekam i nadam se, znam samo da ću se od sreće rasplakati kada se to dogodi', priznala je pjevačica ranije za Jutarnji list. Posljednji nastup odradila je u Makedoniji.

Prošle godine proživjela je strahotu. Naime, nepoznati muškarac dolazio joj je pred zgradu i uznemiravao ju. Protiv njega podignuta je i optužnica. Tereti ga se da je od kolovoza 2019. godine pa do početka rujna 2020., preko svog e-maila i profila na Instagramu slao Jeleni neprimjerene poruke na e-mail i Instagram. Općinsko državno odvjetništvo u Splitu za njega traži šest mjeseci zatvora s rokom kušnje od dvije godine.

  • +7
Jelena Rozga Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL