LATINO DIVA

Netipično izdanje Jennifer Lopez: Štreberskim stajlingom istaknula hit boju sezone

21.11.2023 u 09:02

Bionic
Reading

Dok njezina scenska izdanja najčešće uključuju glamurozne komade kojim plijeni seksepilom, latino diva u slobodno vrijeme velika je pristalica udobnosti

Nakon efektnog, večernjeg izdanja za spoj s Benom Affleckom u restoranu Ivy na Beverly Hillsu, 54- godišnja Jennifer Lopez idućeg dana ponudila je stilski posve drugačije.

Dežurnim paparazzima nije uspjela promaknuti dok je uzimala kavu s prijateljicom, a pritom je ukrala pažnju u stajlingu kojim je dominirala jedna od najpopularnijih boja sezone.

Uz senzualnu crvenu, 'dosadna' siva danas uvjerljivo dominira stajlinzima fashionistica diljem svijeta, a latino diva istaknula ju je klasičnim džemperom s V-izrezom ovratnika i udobnim modelom plisiranih hlača visokog struka.

Takozvani preppy ili štreberski stil odijevanja dočarala je i dodatkom bijele košulje ispod džempera, ali i dioptrijskim naočalama s debelim, crnim okvirom.

  • +3
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Vasquez/ LAGOSSIPTV / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Poznata po impresivnoj kolekciji skupocjenih torbi Birkin u ormaru, ovoga puta odlučila je nositi crnu verziju s efektom krokodilske kože, dok je odabir obuće pao na bijele tenisice klasičnog dizajna, kakve ljubiteljice mode s razlogom obožavaju nositi.

Malo se modela obuće može mjeriti s najboljim bijelim tenisicama kada je riječ o svestranosti i jednostavnosti.

Dok su ne tako davno bile izbor dizajnera za zatvaranje revija, poput Phoebe Philo u Adidasovom modelu Stan Smith za vladavine u modnoj kući Céline, bijele tenisice jednostavnog dizajna danas su sastavni dio garderobe gotovo svih fashionistica, neovisno o aktualnim trendovima na modnoj sceni.

  • +3
Kultne bijele tenisice Izvor: Promo fotografije / Autor: promo