kakva haljina

Spektakularano izdanje J.Lo: Ben Affeck nije mogao skinuti pogled sa svoje supruge

18.11.2023 u 11:02

  • +4

Jennifer Lopez

Izvor: Profimedia / Autor: MINDY SMALL / GETTY IMAGES / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Jedan od najpopularnijih parova današnjice, Jennifer Lopez i Ben Affleck ,stigli su u Las Vegas i sasvim očekivano, privukli svu pozornost

Jennifer Lopez kreirala je glamurozni trenutak kada se pojavila kao pratnja suprugu Benu Afflecku na poker i blackjack turniru 2023. u Las Vegasu. Turnir je bio organiziran kao dio Inicijative za istočni Kongo. Tu organizaciju Affleck je osnova 2010. zajedno s Whitney Williamasom, a organizacija za zagovaranje i financiranje usmjerena je na rad sa i za ljude istočnog Konga.

Slavna latino glumica i pjevačica na crvenom tepihu privukla je sve poglede spektakularnim izdanjem. J.Lo, inače poznata kao ljubiteljica laskavih modnih komad ovog puta je odabrala pripijenu crnu haljinu Davida Kome koja je sadržavala prozirni izrez sprijeda. Haljina se također isticala srebrnim detaljima od kamenčića stavljenim na gornji dio haljine, kao i na kraći rub dajući stajlingu blještavi sjaj.

Zavodljivu modnu kombinaciju upotpunila je crnim sandala vrtoglavo visokih potpetica 'podebljanih' platformom, modela od kojeg nije odustajala čak i kada su posve iščeznule s modne scene. Našle su se tu i viseće, srebrne naušnice koje su svjetlucale pod jakim svjetlima reflektora te mala, također svjetlucava clutch torbica.

Jennifer je pozirala zajedno sa suprugom Benom Affleckom, koji nije skidao pogled sa svoje predivne supruge koja ga je svojim izdanjem još jednom oborila s nogu.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'