NEUPITAN KLASIK

Neprolazne su i nose se uz sve: U ove modele bijelih tenisica isplati se investirati

24.08.2023 u 06:09

Bionic
Reading

Malo se modela obuće može mjeriti s najboljim bijelim tenisicama kada je riječ o svestranosti i jednostavnosti. Ove jeseni nalazimo modele za svačiji stil i odjevnu kombinaciju

Dok su ne tako davno jednostavne tenisice bile izbor dizajnera za zatvaranje revija, poput Phoebe Philo u Adidasovom modelu Stan Smith tijekom ere u modnoj kući Céline, bijele tenisice danas su sastavni dio garderobe it djevojaka i najvećih predvodnica trendova.

Dovoljno je pogledati stajlinge Belle Hadid ili Hailey Bieber, a koje upravo bijele tenisice, u svim svojim stilovima, vide kao izvrsnu točku na 'i' svojih pomno osmišljenih stajlinga izvan dužnosti.

Bijele tenisice provjereni su klasik u svijetu obuće i stoga, zapravo, nikad ne izlaze iz mode, no postoje određene siluete i brendovi čija popularnost pada ili raste, ovisno o sezoni i modnim strujanjima. Niske verzije bijelih tenisica retro šarma dominirale su ove godine, nošene s drapiranim hlačama, lepršavim haljinama ili odijelima strogog kroja, a u prvom redu riječ je o legendarnom modelu Samba brenda Adidas - modna biblija Vogue proglasila ga je obućom 2023. godine.

  • +13
Bijele tenisice Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Kako stilizirati bijele tenisice?

Njihova ljepota je u tome što idu uz gotovo sve. Par klasičnih bijelih tenisica, primjerice, savršeno će nadopunjavati odijelo i pritom stvoriti suvremeni, ali uglađeni look. Glomazne verzije u znaku debljeg potplata, kakvima ni ove godine ne oskudijevaju police trgovina, činit će izvrsnog stilskog partnera s lepršavim haljinama cvjetnog uzorka za međusezonski štih.

O popularnosti koju bijele tenisice i dalje uživaju na modnoj sceni dovoljno govore stajlinzi street style zvijezdi s nedavno održanog Tjedna mode u Kopenhagenu, baš kao i bogata ponuda na policama trgovina.