BEZVREMENSKI MODELI

Ove ćete torbe obožavati narednih mjeseci jer osvajaju praktičnošću i stilom

20.08.2023 u 08:30

  • +29

Poslovne torbe

Izvor: Promo fotografije / Autor: Neven Bučević

Bionic
Reading

U potrazi ste za novom poslovnom torbom koja će savršeno ispunjavati sve vaše potrebe i želje od jutra do sutra? Dizajnerski brendovi, uz bok high street trgovinama, sada nude bezbroj modela koji osvajaju praktičnošću i stilom

Najbolje poslovne torbe uvijek trebaju ispunjavati dva kriterija: funkciju i stil. Kada tražite idealan model, zapitajte se je li izdržljiv.

Hoće li biti dovoljno velik da u njega stanu sve bitne sitnice - prijenosno računalo, planer, novčanik, ključevi i kozmetičke potrepštine? Je li dovoljno lagan i udoban za nošenje preko ramena, posebno tijekom svakodnevnog putovanja na posao?

Ove sezone razmislite o ulaganju u neku bezvremensku radnu torbu dizajnerskog potpisa koja će vas godinama pratiti. Najnoviji prijedlog talijanske Bottega Venete, torba Andiamo, izrađena je u prepoznatljivoj intrecciato koži i ima kutijastu siluetu, postavši novim predmetom žudnje ljubiteljica mode. Tu je i model Margaux s potpisom brenda The Row, glavnog simbola tihog luksuza na modnoj sceni. Ovaj model dovoljno je prostran i praktičan da ide s vama od jutarnjih sastanaka do večernjih druženja.

  • +8
Andiamo Bottega Veneta Izvor: Profimedia / Autor: Rick Gold / Capital pictures / Profimedia

Torbe tote, kakve ove sezone predlažu dizajnerski brendovi, uz bok popularnim high street trgovinama, besprijekorno će nadopunjavati poslovne kombinacije poput midi haljine A-kroja i čizama ili onu klasičnu u znaku košulje na kopčanje i elegantnih hlača.

Velike i luksuzne torbe, kao stvorene za poslovni stil odijevanja, nude funkcionalnost u visokokvalitetnim materijalima poput kože i platna, što će ih sigurno razlikovati od uobičajenih torbi. Ako ste u potrazi za savršeno praktičnim i bespogovorno stilski dotjeranim modnim dodatkom u koji stane baš sve i slaže se s gotovo svakim stajlingom, bacite oko na modele kakve predlažu renomirani dizajnerski i popularni high street brendovi.