DOMAĆI DIZAJN

Neodoljivi jastuci za pse uklopit će se u svaki dom

21.09.2015 u 14:56

  • +9

Jastuci za pse

Izvor: Promo fotografije / Autor: www.qushin.com

Bionic
Reading

Iva Goluža, supruga bivšeg rukometaškog izbornika Slavka Goluže, za svog je psa Baka napravila poseban jastuk koji se zatim pretvorio u ideju za poduzetnički pothvat

Ljubimci su nam sve važniji pa stoga ne čudi da je Iva Goluža za svog psa Baka odlučila napraviti poseban jastuk na kojem će moći udobno odmarati. Jednom kad se uvjerila kako novi jastuk njenom ljubimcu odgovara, Iva Goluža odlučila je pokrenuti cijelu liniju jastuka za pse.

Jastuci se domišljato zovu Qushin, a ima ih u različitim veličinama i uzorcima. Ivu Golužu u izradi jastuka vodila je primarno želja da ugodi svom psu, a zatim da joj se uklapaju i u životni prostor.

'Qushin je nastao prirodno, iskreno, sa željom da prije svega svom Baku stvorim meki i udoban ležaj na koji ću i sama poželjeti leći dok se igramo. Važnim mi se činilo i to što su jastuci u ponudi estetski dosta nezanimljivi pa sam odabrala devet različitih uzoraka od kojih smo sašili jastuke Qushin u tri veličine te prostirke koje je lako složiti i ponijeti sa sobom kada, primjerice, idete sa psom na put', objašnjava Iva Goluža, po majci Istranka, dodajući kako ju je u odabiru imena brenda upravo vodila ljubav prema Istri i dragim ljudima.


Jastuci u ponudi imaju razna imena - crveni s bijelim točkicama nose naziv Punta, zatim su tu šareni jastuci Balota i Farfala, egzotični jastuk Kadina, svemirski Kapelin, minimalistički Monada i Pitun te Militar.

Osim standardnih veličina, moguće je naručiti jastuk izrađen po mjeri.