SEXPRESSO: MARKO TOLJA

'Nemam ništa protiv gay uleta'

21.04.2009 u 13:00

Bionic
Reading

Mladi riječki pjevač otkriva zašto se češće puta u životu seksao nego vodio ljubav, zašto voli štikle, kakve ga žene privlače i kakve je sve gay ulete doživio

Marko priznaje da je nevinost izgubio sa 17 godina kod kuće, na nekoj fešti, i da je to bilo pravi debakl. 'Trajalo je minutu i pol s tuširanjem', šali se pjevač. Otkriva da se u životu više puta seksao nego što je vodio ljubav jer nije imao ozbiljnih veza, već su sve to bile uglavnom avanture. Međutim, priznaje da je vođenje ljubavi ipak bolje od seksa.

Kod seksa najviše pozornosti pridaje predigri, a otkriva i da su mu fetiš štikle, pa nema ništa protiv žene u štiklama uvijek i svugdje, a pohvalio se da je jednom iz štikle pio i šampanjac.

Nema određeni tip žene, a kad je seks pitanju, najvažnije mu je da ona ima određeni seksipil i tu mu fizička ljepota ne igra presudnu ulogu. Kod žena ga, kad je veza u pitanju, može odbiti karakter.

Priznaje da je doživio dva gay uleta: 'Nema ništa protiv njih, ali ih odbijam jer me to ne zanima.' Kako su izgledali ti gay uleti, je li se seksao na javnim mjestima i kakve cure voli, čupave ili glatke, pogledajte u videoprilogu.