CHRISTIE BRINKLEY

Nema joj ravne: Slavna ljepotica i u sedmom desetljeću oduševljava zavidnom linijom

21.04.2021 u 20:50

Bionic
Reading

Christie Brinkley, američka manekenka i model ponovno je izazvala pravu pomutnju na društvenim mrežama gdje ima veliki broj obožavatelja

Manekenska legenda tijekom globalne pandemije postala je vrlo aktivna na Instagramu, rijetko tko bi joj dao 67 godina koliko je napunila ove godine.

I u sedmom desetljeću, plavokosa ljepotica koje se mnogi sjećaju i iz spota 'Uptown Girl' tadašnjeg supruga, poznatog glazbenika Billyja Joela s kojim ima kćer Alexu Rae, može bez problema zasjeniti puno mlađe kolegice.

Za fotografiju na kojoj pozira s članovima svoje obitelji i prijateljima dok voze kajak, lijepa Christie je dobila samo bezbroj komplimenata, osobito na račun svoje top forme i vitkih nogu.

'Ljepotica koja ne stari, 'Predivna', 'Bezvremenska ljepota', hvalili su proslavljenu manekenku njezini fanovi.

  • +3
Christie Brinkley Izvor: Profimedia / Autor: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Inače, u jednom ranijem intervjuu, zgodna Amerikanka je otkrila kako svoju liniju duguje zdravom načinom života: vegetarijanskoj prehrani kojoj je godinama vjerna i redovitoj tjelesnoj aktivnosti.

Majka troje djece u jednom je ranijem intervjuu otkrila da je oduvijek zaljubljena u ples.

'Bila sam u najboljoj formi dok smo živjeli u Chicagu baš zbog plesa. Voljela bih naučiti neke hip-hop pokrete. Osim toga, bavim se dvoranskim bicikliranjem, skijanjem, kajakom, surfanjem s veslom, bicikliranjem… I naravno, često trčim po plaži u društvu svojih psića', rekla je tom prigodom Christie.

Kao najbolju formulu za mišićavo tijelo Brinkley savjetuje kombinaciju istezanja i kardio treninga koji efikasno topi masne naslage, a najviše od svih sprava u teretani voli sobni bicikl.

Što se tiče beauty rituala, plavokosa manekenka nikad ne preskače jedan korak.

'Svaki dan započinjem istom beauty rutinom već posljednjih 40 godina – čišćenjem lica. Volim raditi sitne kružne pokrete po cijelome licu, a zatim se umijem hladnom vodom. To me momentalno razbudi. Zatim nanesem hidratantnu kremu i spustim se u kuhinju napraviti mlaku vodu s limunom i kavu. Obično to ponesem sa sobom natrag u kupaonicu. Gdje započinje druga faza njege lica. Stavim tekuću podlogu na lice, te nabacam malo šminke i spremna sam za početak dana', otkrila je jednom prigodom.