LIJEPA JENNIFER

Nedostaje vam modne inspiracije? Proljetni stajling koji uključuje lepršavu haljinu pun je pogodak

21.04.2021 u 18:30

Bionic
Reading

Oskarovka Jennifer Lawrence koja u posljednje vrijeme ima pune ruke posla na setu novog filma 'Don't Look Up' koji snima s mladim glumcem Timotheeom Chalametom, prošetala se Tribecom u savršenoj proljetnoj kombinaciji

Hvaljena glumica koja se proslavila odličnim ulogama u filmovima 'Igre gladi', 'Američki varalice', 'U dobru i u zlu' ili 'Zimska kost', poznata je ne samo po sjajnim modnim izdanjima na crvenom tepihu, već i po genijalnim street style kombinacijama.

Zgodna plavuša nije mogla nikako promaknuti fotografima u još jednom proljetnom stajlingu koji za koji je zaslužila najbolje ocjene.

Tridesetogodišnja Amerikanka bez greške je spojila udobne oxfordice s potpisom prestižnog Diora s lepršavom košuljom-haljinom od čiste svile u smaragdnozelenoj s neobičnim printom mačkica.

Riječ je o lepršavoj haljini laskavoj kroja koja pristaje svakom stasu, kreaciji brenda Hvn, a ovaj komad savršen za proljetno-ljetnu sezonu upotpunila je s moćnom kožnom torbom, također s potpisom Diora.

  • +3
Jennifer Lawrence Izvor: Profimedia / Autor: JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Sunčane naočale i ležerna pletenica sjajno su se uklopili u ovo mladenačko izdanje lijepe Jennifer.

  • +9
Košulja haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Inače, slavna glumica je prije 18 mjeseci izgovorila sudbonosno 'da'. Udala se za svog dečka Cookea Maroneyja kojeg je upoznala još 2018. putem zajedničkih prijatelja.

Jennifer i Cooke imali su bajkovito vjenčanje na kojem nije manjkalo poznatih uzvanika poput Adele, Emme Stone, Cameron Diaz...

'On je zbilja najbolja osoba koju sam ikad upoznala. I da, osjećala sam se na neki način počašćenom što sam ušla u obitelj Maroney', rekla je u jednom ranijem intervjuu lijepa glumica koja je postala idolom tinejdžera zahvaljujući ulozi Katniss Everdeen u filmskoj franšizi 'Igre gladi'.