'SABRINA, MALA VJEŠTICA'

Nekad omiljena teen zvijezda danas izgleda ovako!

30.10.2014 u 14:32

Bionic
Reading

Melissa Joan Hart, koja je oduševljavala u 90-ima kao teen vještica Sabrina, nije propustila rođendan kolegice Taylor Spreitler

Tek rijetki su se sjetili nekad popularne teen zvijezde koja se proslavila u hit seriji 'Sabrina, mala vještica', koja se s velikim uspjehom prikazivala od 1997. do 2003. Srednjoškolku Sabrinu su čarobiranju podučavale njezine otkačene tete Zelda (Beth Borderick) i Hilda (Caroline Rhea), a u seriji su gostovale mnoge slavne osobe (Britney Spears, 'N Sync, Paula Abdul, Sisqo, Randy Travis, spomenimo neke).

Inače, 'Sabrina, mala vještica' jedna je od najpopularnijih teen serija svih vremena.

356746,356699,356563,356758Melissa Joan Hart danas ima 38 godina, udana je i ponosna mama troje djece, no nije sasvim nestala iz svijeta showbizza. Nastavila se baviti glumom, ostvarivši niz TV i filmskih angažmana nakon 'Sabrine', između ostalih i u serijama 'Clarissa Explains It All' i 'Melissa & Joey'.

Prošle godine je njezina autobiografija 'Melissa Explains It All' podignula popriličnu prašinu u medijima. Glumica je između ostalog otkrila kako je u mlađim danima eksperimentirala s drogama. 'Oko godinu i pol sam eksperimentirala s marihuanom, ecstasyjem, halucinogenim gljivama i meskalinom', ispričala je Melissa, otkrivši i da je dugo vremena imala problema s viškom kilograma.