UKRALA SVU PAŽNJU

Nedostajao nam je njezin osjećaj za modu: Nikad elegantnija Melania Trump vratila se službenim obavezama

11.05.2020 u 10:36

Bionic
Reading

Američki predsjednik Donald Trump i prva dama Melania Trump obilježili su 75. godišnjicu završetka Drugog svjetskog rata polaganjem vijenaca u Nacionalnom trgovačkom centru u Washingtonu. Prvi par Amerike stigao je vidno raspoložen, a posebno dobre volje bila je lijepa Slovenka, kao da je jedva čekala da izađe iz izolacije i vrati se službenim dužnostima. Melania se i ovog puta držala provjerene elegancije - stila koji njeguje od početka mandata svoga supruga

Gotovo dva mjeseca Melania Trump nije se pojavljivala u javnosti. Prva dama je, baš kao i većina građana Amerike, bila oprezna i odgovorna, ostavši u Bijeloj kući koju posljednjih godina zove svojim domom, a onda je sve oduševila prije nekoliko dana, kada je ugostila novinare i sa suprugom posadila stablo na južnom travnjaku Bijele kuće, čime su obilježili Dan planeta Zemlje.

Predsjednički par je nakon toga imao još jedno službeno događanje u svojoj rezidenciji, no sada ih je javnost prvi put imala prilike vidjeti izvan Bijele kuće. Razlog tome je obilježavanje 75. godišnjice od završetka Drugog svjetskog rata. Predsjednik i prva dama stigli su u poznati trgovački centar u Washingtonu kako bi položili vijenac, a ondje su ih dočekali fotografi koji su i ovog puta imali fokus na lijepu Slovenku.

  • +7
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: CNP / INSTAR Images / Profimedia

Iako je imala malih poteškoća s frizurom, jer se sve vrijeme borila s vjetrom, lijepoj Slovenki ništa nije uspjelo pokvariti raspoloženje. Činilo se kao da je jedva dočekala da se vrati službenim obavezama, a mi smo gotovo zaboravili koliko je vješta u sklapanju stajlinga.

Prva dama, koja je nedavno proslavila okrugli 50. rođendan, i ovog puta odlučila se držati provjerene poslovne elegancije koje se ne odriče protekle tri godine mandata. Melania je još tijekom predsjedničkih izbora u dogovoru sa svojim stilistom osmislila imidž koji će najbolje odgovarati funkciji prve dame, a njeguje ga i dandanas.

Melania je za svoje prvo službeno događanja izvan Bijele kuće odabrala vrlo jednostavno poslovno izdanje - dugi sivi kaput s dvostrukim kopčanjem, ispod kojeg se nazirala crna suknja, a sve je upotpunila crnim stiletto štiklama.

Riječ je o bezvremenskom kaputu s potpisom brenda Altuzarra, a koji prva dama slovenskih korijena ovog puta, na veliko iznenađenje mnogih, nije začinila svojim zaštitnim znakom - remenom u struku.