S LOPATOM U RUCI

Izgled prije udobnosti: Melania Trump u prvom pojavljivanju nakon skoro dva mjeseca okopavala vrt u štiklama

23.04.2020 u 09:52

Bionic
Reading

Američka prva dama Melania Trump mnoge je iznenadila svojim izborom stajlinga povodom radne akcije u dvorištu Bijele kuće. Umjesto da vrtlari u udobnim, ravnim cipelama, lijepa Slovenka je i ovog puta uskočila u vrtoglave štikle koje vizualno izdužuju figuru

Predsjednik Donald Trump obilježio je Dan planeta Zemlje posadivši drvo na južnom travnjaku Bijele kuće, u čemu mu je pomogla i supruga Melania Trump. Prva dama mnoge je iznenadila svojim pojavljivanjem pred pripadnicima sedme sile, obzirom da se zbog opasnosti od koronavirusa nije pojavljivala u javnosti gotovo dva mjeseca.

Prva dama, koja za tri dana slavni svoj okrugli 50. rođendan, izgledala je vrlo elegantno, no mnoge je zbunio njen odabir obuće. Umjesto udobne obuće u kojoj bi se očekivalo vidjeti ženu da vrtlari, lijepa Slovenka odlučila se za vrtoglave stiletto štikle zmijskog uzorka s potpisom brenda Manolo Blahnik koje je uskladila s maslinastim balonerom s potpisom dizajnerice Victorije Beckham.

  • +11
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: SIPA / Sipa Press / Profimedia

Zelenom haljinom Melania je odala počast planeti Zemlji koja je iz godine u godinu sve ugroženija zbog nemarnosti ljudi.

'Radimo nešto što volim raditi: sadimo drveće. Oduvijek sam to volio. Ovo će stablo rasti i stajati ovdje visoko i predivno, a buduće generacije će ga gledati i pitati se tko ga je zasadio', rekao je Donald Trump okupljenim uzvanicima na travnjaku Bijele kuće.

Ovo je ujedno prvo Melanijino pojavljivanje u javnosti od 10. ožujka, kada se pridružila predsjedniku Trumpu na ceremoniji dodjele predsjedničkih medalja. Iako se zbog predostrožnosti nije pojavljivala u javnosti, prva dama je proteklih dana bila aktivna na društvenim mrežama, sugerirajući svojim pratiteljima kako da se ponašaju u vrijeme pandemije i podsjećajujući ih na mjere koje je propisao Centar za kontrolu i prevenciju bolesti.

Trumpovima su se u sadnji drveća pridružili i potpredsjednik Mike Pence i njegova supurga Karen Pence, kao i brojni političari i Trumpovi suradnici. Obzirom da su ovih dana ovakvi susreti vrlo rijetki, Karen Pence je tijekom sadnje drveća iskoristila priliku da Melaniji čestita rođendan koji će prva dama ove godine morati proslaviti u svoja četiri zida.