LASKAVO IZDANJE

Melania Trump plijenila elegancijom u haljini inspiriranoj safari stilom odijevanja

08.05.2020 u 09:46

Bionic
Reading

Nakon što je krajem prošloga mjeseca proslavila jubilarni 50. rođendan, prva dama Amerike Melania Trump u Bijeloj kući pridružila se suprugu u svečanom obilježavanju Nacionalnog dana molitve

Pred pripadnicima Sedme sile, 50- godišnja Slovenka posljednji se put pojavila tijekom obilježavanja Dana planeta Zemlje posadivši drvo na južnom travnjaku Bijele kuće, a nakon proslave jubilarnog rođendana, 26. travnja, obilježavanje Nacionalnog dana molitve u Washingtonu iskoristila je za novo javno pojavljivanje.

  • +2
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: REX / Shutterstock Editorial / Profimedia

Držeći se za ruke sa suprugom, Melania Trump zaputila se do podijuma ispred Bijele kuće, a titulu jedne od najbolje odjevenih prvih dama ovoga je puta pokušala opravdati pojavom u laskavoj haljini inspiriranoj safari stilom odijevanja, kojem ne krije naklonost u toplim mjesecima.

Viđenu kreaciju bez rukava i s detaljima poput velikih džepova i crnih gumba potpisuje francuska kuća Dior, a svoju skladnu figuru atraktivna Slovenka dodatno je istaknula tankim, kožnim remenom.

Poznata kao velika ljubiteljica salonki s dodatkom stiletto potpetice, 50- godišnja prva dama Amerike ni ovoga puta ništa nije željela prepustiti slučaju uskočivši u efektan model s potpisom njezinog omiljenog dizajnera obuće, Christiana Louboutina.

Riječ je o takozvanom So Kate modelu ukrašenom šarenim uzorkom pitonove kože u kojem se posljednji put pojavila 2018. godine tijekom obilježavanja Dana svetog Patrika u Bijeloj kući, a spomenutim cipelama Melania je tada začinila laskavu haljinu leopard uzorka s potpisom poznatog američkog dizajnera, Brandona Maxwella.