TIE-DYE MANIJA

Ni Michelle Obama ne može odoljeti najpoželjnijem modnom trendu u jeku pandemije

07.05.2020 u 12:00

Bionic
Reading

Bivša prva dama Amerike, Michelle Obama, ovoga tjedna u partnerstvu s televizijskom mrežom PBS Kids i izdavačkom kućom Penguin Random House, sudjelovala je u čitanju poglavlja iz dječje knjige 'Miss Maple's Seeds' autorice Elize Wheeler, a u spomenutom videu namijenjenom djeci i roditeljima, Melanijina prethodnica dokazala je kako poput brojnih dama ni sama ne može odoljeti najpopularnijem modnom trendu u jeku pandemije koronavirusa

Supruga bivšeg američkog predsjednika Baracka Obame u novoj epizodi video serijala tako je osvanula u efektnoj vesti ukrašenoj nekoć omraženim uzorkom tie-dye koji posljednjih tjedana bilježi ogromnu popularnost u svijetu slavnih.

READ ALONG with MICHELLE OBAMA! | Miss Maple’s Seeds | PBS KIDS Izvor: Društvene mreže / Autor: PBS Kids

Riječ je o modelu veste iz Polo linije proslavljenog američkog dizajnera Ralpha Laurena a koja se, zahvaljujući sezonskom popustu, danas nalazi u prodaji po cijeni od 897 kuna, u odnosu na originalnu cijenu u iznosu od 1495 kuna.

Modnu naklonost prema uzorku tie-dye, 56- godišnja Michelle Obama pokazivala je i prilikom obnašanja funkcije prve dame Amerike. Godine 2016. tijekom službenog posjeta Buenos Airesu u Argentini viđena je haljini laskava kroja s potpisom dizajnera Narcisa Rodrigueza, a koja se isticala efektnim, narančastim uzorkom tie-dye.

Tri godine prije prilikom posjeta srednjoj školi Waterown u Wisconsinu, nosila je plavi model tie-dye haljine s potpisom američke dizajnerice Tory Burch, čije su kreacije tijekom obnašanja funkcije prve dame Amerike postale njezin omiljeni modni odabir, a poput svoje prethodnice, aktualna prva dama Melania Trump, također ne može odoljeti uzorku tie-dye koji u trenu podiže raspoloženje.

  • +5
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: NN