IVANA KOVAČ:

'Neću se još udavati, i pas mi je velika obaveza'

07.10.2010 u 06:06

Bionic
Reading

Bivša pjevačica Magazina i kći legendarnog Miše Kovača Ivana Kovač otkrila nam je na Cro A Porteru u srijedu navečer da još nije spremna za udaju te da uskoro planira nastup sa Zečićem

'Iako ljubav cvjeta, nemam se još namjeru udavati niti rađati djecu, za sada mi je i pas velika obaveza. Imamo malog Jack Russell terijera koji iziskuje svu našu energiju i za sada je to i više nego dovoljno', rekla nam je bivša pjevačica Magazina Ivana Kovač, koja je došla podržati svoju suradnicu i prijateljicu Đurđicu Vorkapić. Dizajnerica modne kuće Hippy Garden u srijedu je proslavila desetu godišnjicu postojanja branda te je upriličila slavljeničku reviju.

'Ja sam sad već počela revije Hippy Gardena doživljavati prilično emotivno, stoga možda i nisam najbolja kritičarka Đurđinog rada. Ja zaista obožavam sve što ona radi. Prekrasne su mi haljine i sve što iz svog ateljea iznese Hippy Garden', rekla nam je kći najveće hrvatske pjevačke legende Miše Kovača s kojim je nedavno snimila duet.

Zanimalo nas je planira li neku drugu zanimljivu suradnju. 'Danas sam izašla iz studija, snimila sam pjesmu i već sutra snimam spot za pjesmu kojom sam pobijedila na Šibenskom festivalu, tako da sam stalno zauzeta. Posebno sam ponosna što sam uspjela ostvariti suradnju s Draženom Zečićem jer on mi je svojevrsni uzor i zaista ga poštujem. Zečić je umjetnik koji svoje pjesme radi iz srca i to je za mene 'the best of' što se suradnji tiče', rekla nam je Ivana.