FASHION GURU

U Splitu su prorezi hit ljeta, nose se čak i tamo gdje ne treba. Naravno da ga je Lidija imala na dekolteu i uspješno je odolijevao pritisku

  • 04.07.2022 u 13:43

  • Bionic
    Reading

    Kada mi netko spomene glazbeni festival u Hrvatskoj, odmah mi se ozari lice jer sam siguran da će biti materijala… Jest da ovaj put to nije CMC, koji daje materijala napretek i pravi je modni rasadnik, no Splitski festival također je vrlo inspirativan

    Bilo je tu puno izvođača, pa tako i raznih kreacija, od trijeznog i u svom stilu odjevnog Grdovića pa do Danijeline oslikane haljine, ali Splićani su odlučili da su rukavi s prorezima hit ljeta, ustvari prorezi bilo gdje, pa čak i tamo gdje ne treba.

    Lidija Bačić odlučila se za haljinu, mogli bismo reći dosta čednu za nju. Naravno da je prorez bio na dekolteu, ali nije bio baš velik i uspješno je odolijevao pritisku.

    Lidija Bačić Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL

    Kako sam već spomenuo, Splićani su otkrili proreze na rukavima pa je Lidija ponosno mahala rukama u stilu 'gledajte me, obučena sam'... Zanimljiv je njezin stajling pa se pitam sprema li možda modni zaokret ili je to bilo izdanje samo za festival.

    Da ne bi Lidija bila sama, nova nada, mlađahna Lorena također je zapjevala s prorezanim rukavima, malčice drugačijima, ali nezamjetno. Pokazala je i više ramena, ali je zato sakrila noge, što Lidiji nikad ne bi palo na pamet. Lorena kao da je obukla haljinu neke starije kolegice, npr. Doris Dragović.

    • +2
    Lorena Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL

    Bilo ih je još s prorezima, ali držat ću se malo i kolorita u ovom tekstu. Ivana Kovač odlučila se na valove na rukavima, ništa čudno za nju, pa je bilo i valova i proreza na trbuhu. Takvih kreacija na njoj nagledali smo se već, sigurno joj je ovo nova obleka, ali kao da sam je već vidio u tome, pa čak i u žutoj boji.

    Ivana Kovač Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL

    Imamo bijelu, plavu i žutu kreaciju i niti jedna nije baš oduševila, pa nije ni čudno da su stavljali proreze na ovakvom materijalu. Ako moram birati, onda bih rekao da je Bačićka najbolje nosila svoje proreze. Lorena još mora puno učiti o odijevanju i stajlingu u skladu sa svojim godinama. A Ivana? Hm, možda da upita Lidiju da joj posudi koju kreaciju…

    • +33
    Finalna večer 61. Festivala zabavne glazbe Split na Prokurativama Izvor: Pixsell / Autor: Tom Dubravec

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.