DAN ZALJUBLJENIH

Ne znate što pokloniti za Valentinovo? Evo nekoliko 'last minute' ideja

14.02.2020 u 09:35

Bionic
Reading

Iako su mišljenja o Danu zaljubljenih podijeljena, mnogi parovi ga ipak vole obilježiti ponekim sitnim znakom pažnje. Ako ste i vi među njima, a niste sigurni što pokloniti svojoj dragoj/dragom, evo nekoliko ideja u posljednji trenutak

Valentinovo ili Dan zaljubljenih za neke je samo još jedan lukavi marketinški trik dok ga drugi rado obilježavaju izlaskom na romantičnu večeru ili poklonom kojem vaša dragi/draga mašta već neko vrijeme poput npr. bezvremenskog nakita koji je uvijek 'in'.

Naravno, nikad nećete 'fulati' ni s klasicima poput parfema ili kozmetike, a ukoliko ne znate što voli, samo 'škicnite' na policu u kupaonici i riješili ste problem.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

#valentines_day ❤️

Objavu dijeli PrimRose (@floraria.primrose)

Ako biste htjeli iznenaditi osobu na Valentinovo simpatičnim iznenađenjem, a nemate još nikakvu ideju, evo nekoliko fantastičnih 'last minute' prijedloga kojima ćete zasigurno izmamiti osmijeh na lice najdraže osobe.

Home made večera

Razveselite voljenu osobu omiljenim jelom ili kolačem koji ste sami napravili. Čak i ako niste vrhunski chef niti ste jako vješti u kuhinji vjerujemo da će vaš draga/dragi itekako cijeniti vaš trud. Ne zaboravite na detalje važne za stvaranje posebnog ugođaja poput svijeća, cvijeća i prigodnih ukrasa u znaku srca.

Poklon bon za wellness

Mislimo da bi ovakav dar svakoga oduševio! Zašto ne biste voljenoj osobi npr. poklonili posjet wellnessu na masažu o kojoj već neko vrijeme priča ili još bolje: otiđite skupa kako bi se opustili od svakodnevnog stresa.

Zajednički izlazak u kino

Naravno, svi volimo opuštati se uz omiljene filmove u udobnosti vlastitog doma, no ako je vaš voljeni/a strastveni filmofil iznenadite ga/nju odlaskom u kino i na piće. Mislimo da nema boljeg načina za predah i opuštanje u društvu najdraže osobe.

Večer uz filmove i serije u vlastitom domu

Vaš najdraži/a bit će oduševljen i ukoliko umjesto odlaska u kino ili na romantični koncert organizirate obilježavanje Valentinova u vašem domu. Pickbox NOW poziva na spoj sve koji se vole opustiti uz dobre filmove i serije - provedite Valentinovo uz prvi hrvatski streaming servis na kojem ćete pronaći više od 20 romantičnih filmova, ali i pregršt holivudskih, skandinavskih i britanskih serija. Opskrbite se grickalicama i uživajte u Danu zaljubljenih.

Donje rublje

Zašto ne biste voljenom/oj poklonili donje rublje Connected Underwear? Povezano donje rublje sadrži dva komada donjeg rublja za oba partnera, dva LoveChipa i upute, pakirane u pamučnu torbu za višekratnu upotrebu. LoveChipovi se povezuju s mobilnom aplikacijom Connected Underwear.

Slatka poklon vrećica

Dobra je ideja voljenu/og iznenaditi s nekoliko njoj/njemu omiljenih stvari poput najdražeg slatkiša, pića ili grickalica. Ubacite u poklon vrećicu i romantičnu poruku kojom ćete pokazati koliko vam znači - i to ne samo na Dan zaljubljenih već cijele godine.