Šalabahter za Valentinovo

Ovo su najbolji pokloni za dan zaljubljenih

11.02.2020 u 13:13

Bionic
Reading

Ususret najromantičnijem danu u godini svi zaljubljeni nailaze na istu nedoumicu – kako odabrati savršen poklon za voljenu osobu? Prema mišljenju mnogih, Valentinovo bi trebalo trajati 365 dana, no dan zaljubljenih idealna je prilika pokazati ljubav poklonom i znacima pažnje. Ove godine odlučili smo vam dati nekoliko ideja za savršen poklon zbog kojeg će se oni koje volite osjećati zaista posebno

Parfemi su već viđeno i vrlo klasično rješenje, ali potrebno je mnogo truda da bi odabrali idealan parfem za voljenu osobu. Ako svog partnera dobro poznajete, znate kakve mirise voli ili koji miris želi isprobati, parfem je savršen izbor za nju i za njega. Ne samo da će vaša bolja polovica biti oduševljena poklonom, već će se svaki put kad ga nosi sjetiti baš vas.

Za nju

Iako većina to nikada neće priznati, donje rublje nalazi se na listi želja mnogih žena. Za Valentinovo ju možete iznenaditi komadima u crvenoj boji, a sigurni smo da ćete u ovom poklonu oboje podjednako uživati.

Bezvremenski, vrlo osoban i romantičan poklon koji možete darovati svojim boljim polovicama je nakit. Uložite malo truda i odaberite komad nakita koji će vaša voljena nositi svakodnevno i imajte na umu da birate nešto što će za nju imati posebno značenje.

Pokloni za nju Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Za njega

Ako svom muškarcu želite darovati kvalitetan i vrijedan poklon, ručni sat je idealan izbor. Potrudite se da sat koji odaberete pristaje uz većinu njegove odjeće. Vjerujemo da će vaša snažnija polovica biti oduševljena.

Još jedan klasičan, ali odličan izbor poklona za njega je kvalitetan kožni remen. Sigurni smo da će vašem muškarcu biti koristan, a prilikom odabira pripazite da odgovara njegovom stilu.

Pokloni za njega Izvor: Promo fotografije / Autor: Branimir Kralj

Velik izbor poklona za Valentinovo i brojne druge komade snižene do 70% možete pronaći na jedinstvenoj shopping lokaciji udaljenoj samo 20 minuta od centra Zagreba, u Designer Outletu Croatia, i na stranici.