IVANA BANFIĆ

Ne strahujem od bikini sezone

06.04.2013 u 15:56

Bionic
Reading

Pjevačica Ivana Banfić izgleda bolje no ikada, a rezultat je to, kaže, redovite tjelovježbe

Za Ivanom Banfić okrenule su se mnoge glave na trećoj večeri Cro-a-Portera.

Pjevačica se odlučila za upečatljivu pripijenu Desigualovu crno-bijelu haljinu koja je naglasila njezino kao isklesano tijelo. Ni ne čudi nas da se zato Ivana ne boji ljeta i bikinija.

'Ne strahujem i već sam spremna za bikini sezonu jer vježbam cijelu godinu', kaže Ivana.

Tajna njezinog izgleda je vrlo jednostavna: 'Osim genetike, bitno je vježbanje, a osim toga, treba biti mlad duhom i voljeti sebe.'
 
Kad je pak riječ o modnim kombinacijama, Ivanu nikad nećete vidjeti u nečemu baby roza s čipkom ili 'pufastim' krojevima koji idu u širinu.
 
'To mi je grozno i nikad ne bih to odjenula! Moja slabost su npr. cipele, njih imam jako puno u ormaru. Luda sam za njima. Kad nešto kupujem, vrlo sam izbirljiva i mora me osvojiti na prvu loptu', otkriva Ivana koja radi punom parom i na novom albumu.
 
Singl 'Zlatno pravilo' već je objavljen, a uskoro joj izlazi i novi singl koji radi u suradnji s Branimirom Mihaljevićem.
 
'Ovo ljeto ću nastupati na festivalima, a u lipnju počinje i moj Extreme fitness camp za žene i muškarce u Pakoštanima. Sve je spremno i jako se veselim tome. Prva tura kreće 8. lipnja', rekla je Ivana.