NINA BADRIĆ:

Ne razmišljam o biološkom satu

02.12.2011 u 15:38

Bionic
Reading

Osmi po redu album s već poznatim hitovima 'Moje oči pune ljubavi', 'Mama' i 'Znam te ja' promovirala je Nina Badrić dajući do znanja kako joj je samo NeBo granica

Okružena svojim najbližim suradnicima, Nina Badrić na promociji svog najnovijeg albuma 'NeBo' u pomalo neobičnom prostoru Dieselovog showrooma, rekla je kako je upravo ovaj album vrhunac njezine karijere, ali ujedno i najdraži do sada. 'Osjećam da će 2012. biti moja godina', rekla je Nina koja je na promociju stigla u seksi crnom kaputiću, uskim kožnim hlačama ispod kojih su se nazirale mrežaste čarape.

Na pitanje što bi sama sebi poželjela u Novoj godini spremno je odgovorila: 'Mi smo takvi da kad imamo 18 pari traperica u ormaru, želimo ih još 20, ali to je zaista nevažno, zdravlje je ono što bih si definitivno najviše poželjela', rekla je Nina i pohvalila se kako će Novu godinu dočekati pokraj Vječne vatre.

'Za Novu godinu nisam mogla poželjeti biti na boljem i ljepšem mjestu. Pjevat ću na Baščaršiji sa svim Sarajlijama.' Na pitanje kako komentira Severininu poruku koja joj je rekla da želi da se i njoj dogodi majčinstvo, govori kako je to jako lijepo od nje. 'Ja sam i njoj to poželjela više puta. Mi smo ista generacija i iznimno smo uspješne žene, a kada dođe do tog dijela života, kada se prepustiš onom drugom segmentu, majčinstvu, onda je to najvažnije. No ne razmišljam o biološkom satu', rekla je Nina i dodala kako se, i ako rodi, neće moći odvojiti od glazbe.

Ninu su došli podržati svi koji su radili na albumu: Ante Gelo, Deniken, Darko Juranović, Baby Dooks, Branimir Mihaljević i Antonija Šola, a promociju nisu propustili ni Marija Husar i Jacques.