NEKA BUDE SRETNA

Napokon progovorila o traumatičnom razvodu

04.10.2013 u 08:51

Bionic
Reading

Iako već dugo nisu u braku, Brooke se prisjetila svog razvoda od slavnog tenisača, kada joj je Agassi rekao da bude sretna što nemaju djece jer joj u tom slučaju ne bi dopustio brz izlazak iz braka

Prošlo je 14 godina otkako se Brooke Shields razvela od Andrea Agassija, no 48-godišnja se glumica tog braka predobro sjeća pa je u američkoj emisiji 'Today' dobila vlastitu rubriku pod nazivom 'Suočavanje s razvodom: kako krenuti dalje'.


Govoreći u emisiji s odvjetnicom slavnih Laurom Wasser, koja je radila s Kim Kardashian, Shields je spomenula svoj razvod od Agassija te započela raspravu o djeci nakon razvoda, piše UsWeekly.

'Ja sam razvedena. Moj je razvod bio jako brz i relativno lagan, ali je zanimljivo što mi je bivši suprug tada rekao: da budem sretna što nemamo djece, jer mi tada ne bi dopustio da sve bude lagano', rekla je Shields.

Kroz smijeh je dodala: 'I u tome je razlog zašto nisam više tamo.'

Brooke se udala za slavnog tenisača u travnju 1997., a razveli su se bez puno buke nakon samo dvije godine braka. Agassi je u autobiografiji 'Open' prije četiri godine pisao o tom propalom braku, a u jednom je intervjuu izjavio kako vjeruje da u to vrijeme nije mogao biti u braku ni s kim.

'Mislim da je vrijeme stvarno važno. U braku se dvoje ljudi moraju razumjeti, a ja nisam razumio ni sam sebe.'

Shields se kasnije udala za televizijskog scenarista Chrisa Henchyja s kojim ima dvije kćeri, Rowan i Grier.