NAJSTAJLIŠ TV JUNAKINJA

Nakon legendarne crne mini haljine iz 'Seksa i grada', divna asimetrična kreacija mogla bi također steći kultni status

19.10.2021 u 19:01

Bionic
Reading

Obožavatelji diljem svijeta s velikim zanimanjem iščekuju nove nastavke omiljene serije 'Seks i grad' nazvan 'And Just Like That' o modno osviještenim prijateljicama koje su sad u svojim 50-ima

Kolumnistica Carrie Bradshaw koju je u kultnoj seriji SATC sjajno utjelovila Sarah Jessica Parker imala je nevjerojatnu garderobu u kojoj su dominirale štikle, torbice i zavodljive haljinice, a osim baletne suknje i topa iz najavne špice, mnogi se i danas sjećaju još jednog stajlinga.

Riječ je o maloj crnoj, tzv. 'Carrie' haljini koja naglašava prati liniju tijela i naglašava figuru.

  • +3
Sarah Jessica Parker Izvor: Profimedia / Autor: Jose Perez/Bauergriffin.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Tu je seksi haljinicu junakinja ove serije nosila u 15. epizodi druge sezone s vrtoglavim štiklama i vintage Guccijevom torbicom kreiravši tako jednostavan no vrlo chic stajling kojeg se najvjerniji fanovi sjećaju i danas.

Kako mediji i obožavatelji s velikom pozornošću prate svaki detalj vezan uz snimanje serije koje se odvija na lokacijama u New Yorku, sve ukazuje na to da postoji još jedna potencijalna 'Carrie haljina'.

I dok je mala crna haljina bila utjelovljenje modnog stila s kraja 90-ih, 2021. Carrie Bradshaw bira nešto sofisticiranije i damskije.

  • +33
Sarah Jessica Parker na snimanju druge sezone serije 'And Just Like That' Izvor: Startraksphoto.com/INSTAR Images/Profimedia / Autor: Janet Mayer

Elegantna Carrie blista u elegantnoj svijetloplavoj haljini od 215 dolara s potpisom dizajnerice Norme Kamali.

Haljina asimetričnog kroja nešto je dulja i dolazi ispod koljena, a u jednoj je sceni glavna junakinja nosi u kombinaciji sa sakoom s podignutom kosom i divnim metalic sandalama.

Iako su mišljenja o nastavku seriju podijeljena - ne samo zbog činjenice da nećemo vidjeti Samanthu (Kim Cattrall), i Carrieina garderoba iz 2021. bila je u središtu internetskih rasprava.

Fanovi su se posebno obrušili na njezinu haljinu iz Forever 21 što je proglašeno velikim skandalom i propustom dok su drugi tvrdili da Carrie nije ostarila tako moderno kako su se nadali.

'Samo zato što ste ostarili (zar nismo svi?), to ne znači da se morate potpuno promijeniti', bila je razočarana Olivia Singer, iz britanskog Voguea. Otišla je čak toliko daleko da je sastavila outifit koji bi Carrie i njezine prijateljice trebale odjenuti kad krenu u šoping: Manolice, haljine od tila Molly Goddard i vintage torbice Fendi Baguettes.

Inače, serija 'And Just Like That' prvotno je zamišljena kao serijal od deset epizoda koji će se emitirati na HBO Maxu, a koji prati srednjovječni život glavnih likova (osim Samanthe) u New Yorku, no zbog velikog interesa već se snima druga sezona na lokacijama u New Yorku.