MODNI KLASIK

Sumnjate da će vam midi suknje dodati godine? Bez brige, evo odlične ideje kako ih nositi

19.10.2021 u 12:53

Bionic
Reading

Premda je popularnost suknji midi duljine unazad nekoliko sezona poprilično ugrožena maksi ili midaxi varijantama, ovakvi klasični modeli vratili su se u velikom stilu

Iako su mnoge zaljubljenice pomalo skeptične kad se radi o ovim duljinama jer nisu sigurne kako ih kombinirati i hoće li im takvi stajlinzi dodati godine, uvijek su dobra rješenja pomalo neobični spojevi.

Dakle umjesto da midi suknju sparite s npr. nečim strogim i konzervativnim, što bi moglo izazvati kontraefekt, komad te duljine kombinirajte s udobnim i toplim oversized džemperom, T-shirtom s printom...

Neka vas inspiriraju originalni i inspirirajući stajlinzi popularnih pedeset plus influencerica poput Carmen Gimeno ili Pilar de Arce, koje s puno stila nose upravo suknje ove duljine.

Upravo nova Zarina Studio kolekcija nudi neodoljiva modna rješenja za dame svih dobi i ujedno dokazuje da midi duljina može biti itekako cool.

Divna satenska suknja midi duljine savršeno se slaže s ležernim džemperom i upečatljivim čizmama do koljena koje bismo ovoga trena poželjeli vidjeti u svojoj kolekciji.

Kombinacija džempera i midi suknje toliko je udobna i čini figuru vitkijom da ne sumnjamo kako će ove jeseni biti veliki hit.

  • +9
Ljetne suknje nosive i u prvim danima jeseni Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Inače, Zara Studio kolekcija jesen-zima donosi nevjerojatno dobre komade prikladne damama svake dobi - osim što inspirira žensku raznolikost, ova se kolekcija ističe svojom grunge estetikom iz 90-ih. Šljokice, baršun, karirani uzorak, tonovi zemlje i detalji poput velikih remena s četvrtastom kopčom ili dugih rukavica, samo su neki od noviteta iz ove kolekcije za koju niti ne sumnjamo da će naići na oduševljenje zaljubljenica u modu koje cijene brend iza kojeg stoji samozatajni Amancio Ortega, španjolski milijarder i osnivač Inditexa.