izgleda sjajno

Kao da je upravo došetala s modne piste: Kate Middleton očarala u elegantnom crvenom izdanju

19.10.2021 u 13:34

Bionic
Reading

Vojvotkinja od Cambridgea Kate Middleton u nekoliko posljednjih modnih izdanja pokazala je da s punim pravom nosi laskavu titulu jedne od najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora

Omiljena članica engleske kraljevske obitelji, supruga princa Williama, budućeg nasljednika engleske krune, ima velik utjecaj na modni svijet, osobito u Velikoj Britaniji.

Dobro je poznat i tzv. Kate efekt, odnosno sve ono što nosi lijepa 39-godišnjakinja brzinom svjetlosti nestane s polica trgovina, a izdanje modne ikone u kojem se pojavila u Londonu na događanju čiji je cilj propagiranje svjesnosti o mnogim opasnostima ovisnosti, niti ne sumnjamo, ponovno će izazvati veliko zanimanje zaljubljenica u modu.

  • +14
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Beretta/Sims / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kate Middleton može se pohvaliti zavidnom figurom pa sve što odjene stoji joj bez greške, a ovoga se puta odlučila za ženstvenu kombinaciju u crvenoj boji.

Baš poput kraljice Elizabete II, Kate Middleton nerijetko bira upečatljive boje, a svi se slažu da joj crvena kombinacija, uska dolčevita i duga suknja s potpisom Christophera Canea, stoji kao salivena.

u opuštenom izdanju

[FOTO] Sportski duh kraljevskog dvora: Kate Middleton iznenadila outfitom i vještinama

Pogledaj galeriju

Odličan stajling zaokružila je neodoljivom torbicom brenda DeMellier, čija je cijena oko 295 funti, odnosno 2600 kuna, i stiletticama Celia u istom tonu s potpisom Ralpha Laurena, a outfit za čistu peticu začinila je naušnicama s potpisom i Hrvaticama drage online trgovine Asos.

Prepoznatljivi blagi uvojci i diskretan make up bili su savršena nadogradnja ovog damskog izdanja lijepe vojvotkinje.