GRECE GHANEM

Najpoznatija pedeset plus influencerica ima savršenu ljetnu haljinu u kojoj ne možete proći nezapaženo

25.05.2021 u 20:49

Bionic
Reading

Omiljena pedeset plus influencerica Grece Ghanem uvijek je sjajno odjevena te stoga nas nimalo ne čudi kako je njezin Instagram profil postao sve popularnije odredište zaljubljenika u modu

Ghanem koja ludo dobre stajlinge slaže kao od šale redovito briljira svojim modnim izdanjima.

Markantna sjedokosa dama prava je modna ikona koja se ne libi kombinirati efektne uzorke, vedre boje, smjele komade...

Ova rođena Libanonka s montrealskom adresom vrlo često nosi odjeću koju bi se tek rijetki usudili nositi izazivajući oduševljene komentare na društvenim mrežama gdje ima vjernu vojsku fanova.

Ženstvene haljine njezin su omiljeni komad pa je ponovno pokazala kako je itekako upućena u aktualne trendove odabravši neprolazni model na preklop koji je još u 70-ima proslavila belgijska dizajnerica Diane von Fürstenberg.

  • +30
Haljine na preklop Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Trendseterice unazad nekoliko sezona obožavaju haljine koje rado nose i u kombinaciji s 'ružnim' sandalama, Birkenstock natikačama, sandalama s tankim remenčićima, tenisicama...

Grece je ovoga puta odabrala prekrasnu haljinu na preklop šarenog uzorka nadahnutu stilom 70-ih i načinjenu od lepršave tkanine s potpisom poznatog brenda Rixo koja je istaknula skladnu liniju.

Look bez greške upotpunila zavodljivim sandalama u tirkiznoj boji (Ilio Smeraldo), ružičastom torbicom i retro sunčanima bijelih okvira.