BEZVREMENSKI MODEL

Najbolji izbor: Ove legendarne tenisice savršeno se sljubljuju s ljetnim haljinama

25.05.2021 u 08:53

Bionic
Reading

Tenisice su unazad nekoliko sezona najveći modni must have pa ih zaljubljenice u modu nose u svim razdobljima, no s toplijim vremenom okrećemo se laganijim modelima izrađenima od platna

Dolaskom proljetno-ljetnih mjeseci platnene tenisice tradicionalno slove za jedne od najpoželjnijih modela obuće, a modne ovisnice ne izlaze iz njih.

Uz bok neprolaznim conversicama ili vansicama, ravnopravno konkuriraju i tenisice s potpisom talijanskog benda Superga koje obožavaju mnoge fashionistice među kojima je i Kate Middleton.

  • +6
Emily Ratajkowski Izvor: Profimedia / Autor: JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Stajliš vojvotkinja od Cambridgea nosi ih u brojnim neformalnim prigodama i bez sumnje su njezin omiljeni odabir kad je riječ o sportskim izdanjima.

Ove udobne i lagane tenisice čija je cijena pristupačnih oko 400 kuna neprolazni su modni hit, a savršeno izgledaju i u kombinaciji s lepršavim ljetnim haljinama.

  • +15
Platnene tenisice Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Ako ste mislili kako ništa ne izgleda bolje od kombinacije bijele ljetne haljine i sandala s remenčićima, razuvjerit će vam stajling Emily Ratajkowski. Američka manekenka, glumica i poduzetnica, bijele tenisice Superga spojila s kratkom bijelom haljinom dizajnerice Sofije Palermo i tako kreirala ultra cool ljetni outfit koji vrijedi iskopirati.

Zgodna brineta odlučila za klasični model Superga 2750, s potplatom izrađenim od vulkanizirane prirodne gume. 

Sunčane naočale (Linda Farrow) i cool torbica s potpisom brenda Boyy odlično su se uklopili u ovaj dnevni look zvijezde filma 'Nestala'.