UKRALA PAŽNJU

Ima novi imidž: Lady Gaga osvanula u izdanju po uzoru na Amy Winehouse

25.05.2021 u 09:50

Bionic
Reading

Pop zvijezda i glumica Lady Gaga poznata je po svojim drastičnim promjenama imidža, a u povodu proslave 10. godišnjice izlaska albuma 'Born This Way' ništa nije prepustila slučaju kada je riječ o modnoj transformaciji

Na Zapadnom Hollywoodu osvanuo je veliki ulični mural u čast američkoj pop zvijezdi, točnije njezinom albumu 'Born This Way', koji je ugledao svjetlo dana prije točno deset godina.

Tim se povodom 35-godišnja Gaga pridružila vojsci obožavatelja na ulicama pozirajući na ogromnom muralu stvorenom u njezinu čast, a navedeno je učinila u izdanju kojim je brojne podsjetila na Amy Winehouse.

  • +5
Lady Gaga Izvor: Profimedia / Autor: Rodin Eckenroth / Getty images / Profimedia

Izdanje po uzoru na preminulu britansku pjevačicu Gaga je prvenstveno osigurala frizurom, a zatim i odjevnom kombinacijom stvorenom od majice u službi haljine te razderanih mrežastih čarapa u paru s vrtoglavo visokim čizmama na platforma petu.

O velikoj obljetnici Gaga se oglasila na društvenim mrežama istaknuvši kako su album 'Born This Way' te istoimena pjesma inspirirani Carlom Beanom, afroameričkim gej vjerskim aktivistom koji je tijekom života propovijedao, pjevao i pisao o 'rođenju na ovaj način'.

'Hvala vam na desetljeću neumoljive ljubavi, hrabrosti i razloga za pjevanje. Svi možemo osjetiti radost jer ju zaslužujemo. Zaslužujemo imati pravo nadahnuti toleranciju, prihvaćanje i slobodu za sve', napisala je na Twitteru.