NEVJEROJATAN USPJEH

Najpoznatija navijačica Ivana Knoll pokazala koliko dnevno dobiva novih pratitelja: 'Sanjam li ja?'

06.12.2022 u 19:30

Bionic
Reading

Ivana Knoll, najvatrenija hrvatska navijačica kako je mnogi nazivaju, otkako je stigla u Katar privlači poglede na svakom koraku, a nakon što se pohvalila da je dostigla fascinantnu brojku od svojih prvih milijun pratitelja na Instagramu, zgodnoj brineti iz dana u dan raste popularnost

Knoll Doll ne silazi s naslovnica brojnih svjetskih tiskovina, a odlazak u Katar na Svjetsko nogometno prvenstvu za nju se itekako isplatio.

Nakon što se pohvalila impresivnom brojkom milijun pratitelja na Instagramu, Ivanina popularnost ne jenjava.

Strastvena navijačica koja je cijelo vrijeme uz hrvatsku reprezentaciju, na svom je Instagram profilu u Storyju objavila novu objavu gdje se i sama začudila brojkom od 200 tisuća novih pratitelja dnevno!

  • +18
Ivana Knoll na utakmici s Japanom Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec

'Ekipa, jeste li vi ludi? 200 tisuća pratitelja po danu!? Sanjam li ja?', poručila je Ivana koja je u samo nekoliko dana skupila gotovo 500 tisuća novih obožavatelja.

Otkako je počelo Svjetsko nogometno prvenstvo o Ivani se ne prestaje pisati, pa je ponovno bila u središtu pozornosti nakon što se pojavila zanimljiva fotografija na kojoj se najpoznatija navijačica spušta po stepenicama stadiona do svog mjesta, odjevena u crvene tajice i broj premali topić-grudnjak s prepoznatljivim crveno-bijelim kockicama. Ono što se jasno vidi na istoj, dvojica su šeika koja su, prvo je pogledala, a potom je počela snimati mobitelom sa osmijehom na licu.

No, ubrzo je stigla reakcija i to istaknutog katarskog poduzetnika Mohammeda Hassana Al Jefairija, koji je na svom Twitter profilu otkrio što se zapravo dogodilo. Naime, on tvrdi sasvim drugačiji pogled na cijelu situaciju:

'Za vašu informaciju, oni nisu snimili fotografiju jer im se svidjela, već zato što im se ne sviđa način na koji je odjevena, a koji je neprihvatljiv za našu kulturu. To vam može potvrditi svaki lokalni stanovnik. Vjerojatno je žele prijaviti!'