NEUGODAN INCIDENT

Pronađen i uhićen muškarac koji je kralja Charlesa III gađao jajima

06.12.2022 u 16:48

Bionic
Reading

Uhićen je muškarac koji je u utorak jajima gađao britanskog kralja Charlesa III, objavili su mediji pozivajući se na policiju

Uhićen muškarac koji je engleskog kralja gađao jajima, a glasnogovornik policije potvrdio je da je osumnjičeni uhićen.

Charles III, koji je na prijestolje došao nakon smrti majke, kraljice Elizabete II., bio je u posjetu Lutonu na sjeverozapadu Londona.

Drugi muškarac uhićen je prošloga mjeseca kada je jajima gađao engleskog kralja i njegovu suprugu Camillu na sjeveru Engleske.

Podsjetimo, dok su poznatom paru gradski čelnici grada Yorka poželjeli dobrodošlicu, jedan muškarac je na njih bacio tri jaja, a sva su promašila cilj.

POČETAK NOVE ERE

[FOTO] Povijesni prizor: Kralj Charles III. i kraljica Camilla prvi put na tronu, a evo u čemu se razlikuju njihova prijestolja

Pogledaj galeriju

Prosvjednika koji je uzvikivao 'Ova je zemlja izgrađena na robovskoj krvi' vrlo je brzo uhitila policija nakon što je jajima ciljao kraljevski par tijekom šetnje.

Vrlo brzo neki okupljeni su počeli skandirati 'Bože, čuvaj kralja' i 'Sram te bilo' dok je prosvjednika odvodila policija.

Dok je policija obavljala svoj zadatak, Charles je nastavio s tradicionalnom ceremonijom na kojoj vladara službeno pozdravlja gradonačelnik u Yorku te nije izgledalo da ga je taj čin prosvjednika uznemirio.

Kralj Charles III i kraljica supruga Camilla u Yorku su nazočili i otkrivanju kipa kraljice Elizabete II, prvog postavljenog nakon njezine smrti.