problemi sa srcem

Ashton Kutcher prisjetio se teških obiteljskih trenutaka i progovorio o bolesti brata blizanca

06.12.2022 u 15:11

Bionic
Reading

Brat blizanac popularnog glumca Ashtona Kutchera odmalena boluje od cerebralne paralize, a morao je i na transplantaciju srca. Danas Michael Kutcher djeluje kao motivacijski govornik, a slavni glumac je posebno emotivan pri prisjećanju na zdravstvene probleme koje je brat prolazio

Popularni glumac Ashton Kutcher nedavno je progovorio o teškim obiteljskim problemima. Raznježio se razgovarajući o zdravstvenim problemima svog brata blizanca Michaela, kao i o vlastitim zdravstvenim problemima s vaskulitisom, upalom stjenki krvnih žila.

Teško mu je bilo prisjetiti se trenutaka kad je brat završio u bolnici, u tom trenutku vratili su mu se svi osjećaji koje je tada osjećao. Njegov brat blizanac Michael obolio je od cerebralne paralize, a morao je i na transplantaciju srca.

'I onda je došao moj tata, pokupio me, i išli smo vidjeti brata, a ja sam mislio: 'Nešto nije u redu'. On je lebdio u sobi. I znao sam tu buku jer sam povremeno dolazio u posjet i gledao kako se stvar odvija, a onda se srce ispraznilo' prisjetio se Kutcher kojeg su tada izveli van.

44-godišnji Michael Kutcher postao je motivacijski govornik koji često sudjeluje na raznim susretima.

Kutcher je također rekao par riječi o vlastitoj borbi s vaskulitisom. Prisjetio se nekoliko situacija kada zbog bolesti nije mogao čuti, vidjeti ni hodati. 'Imao sam taj čudan, super rijedak oblik vaskulitisa, koji mi je pokvario vid, pokvario mi je sluh, poremetio mi je ravnotežu', rekao je.

  • +4
Mila Kunis i Ashton Kutcher Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia