LILY I HELENA

Najpoželjnije traperice nikad nisu bile više chic, a ovo je najbolji dokaz

13.01.2021 u 10:10

Bionic
Reading

Skinny modelima traperica već se neko vrijeme predviđa umirovljenje, a čini se da će i globalna pandemija, koja je nepovratno utjecala i na svijet mode, tome dati značajan zamah

Zbog globalne pandemije koronavirusa, koja je iz temelja promijenila našu svakodnevicu, odjeća koja je udobna i ne sputava te se može nositi u mnogim prigodama, od kućnih ureda pa do šetnji u prirodi, doživjela je veliki procvat.

Sportski komadi poput trenirki, hudica, udobnih natikača, tenisica ili tajica bili su najtraženiji u godini koja je iza nas, a sudeći po svemu ovaj modni trend koji slavi udobnost neće samo tako nestati.

  • +5
Poznate trendseterice u udobnim trapericama Izvor: Profimedia / Autor: LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Traperice skinny stila unazad nekoliko sezona sve više zamjenjuju udobnije varijante širih i ravnih nogavica koje su zaljubljenice u jeans oduševljeno prihvatile.

Ovaj trend nije zaobišao ni dvije poznate fashionistice, lijepu glumicu Lily Collins, koja oduševljava fanove serije 'Emily u Parizu' te briljira odličnim modnim kombinacijama.

Zgodna kći engleskog pjevača Phila Collinsa uvijek je u središtu pozornosti zbog svojih trendi outfita koje slaže s lakoćom. Lijepa glumica iskoristila je sunčan dan za šetnju u koju se uputila u udobnim trapericama ravnih nogavica, kraćoj teddy jakni i apsolutnom must have komadu ove sezone - efektnim loafericama.

Ništa manje uspješan nije bio ni stajling Helene Christensen, danske manekenke koja savršeno utjelovljuje ono što modni znalci nazivaju skandi estetikom.

Atraktivna brineta, koje se mnogi sjećaju i iz spota Chrisa Isaaca 'Wicked Game', sjajno izgleda i kad je izvan crvenog tepiha pa je nepogrešivo kombinirala toplu pufericu, udobne traperice širih nogavica i smeđe gležnjače.